İsralli hakemden skandal karar!

Osmanlıspor-Villareal maçına atanan İsrailli hakem Liran Liany verdiği kırmızı kartla çileden çıkardı.

ABONE OL
GİRİŞ 21.10.2016 11:00 GÜNCELLEME 21.10.2016 11:00 AVRUPA LİGLERİ
İsralli hakemden skandal karar!
İsralli hakemden skandal karar!

Avrupa Ligi L Grubu 3. maçında Osmanlıspor, Villareal karşısında 2-0 öne geçtiği maçta sahadan 2-2 beraberlikle ayrıldı.

Başkentteki maçta işler istediğimiz gibi gidiyordu. Güçlü rakibi karşısında iki farklı üstünlüğü yakalayan temsilcimiz liderlik hesapları yaparken devreye İsrailli hakem Liran Liany çıktı.

Maçın 55. dakikasında Mehmet Güven'in çekmesini kırmızı kart ve penaltıyla cezalandıran hakem rüzgarı bir anda tersine çevirdi. Bu penaltıyla birlikte üzerindeki ölü toprağını atan Villareal maça yeniden ortak oldu. İlerleyen dakikalarda Pato'yla ikinci golü bulan Villareal mucizeyi gerçekleştirerek Osmanlıspor'dan 1 puanı aldı.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Abartmayak 7 yıl önce Şikayet Et
    Osmanlısporluyum,hakem gayet iyi yönetti.Mehmet güvenin gereksiz hareketi yüzünden..
    Cevapla
  • mehmed 7 yıl önce Şikayet Et
    TFF hakemleri izlesinler ve çatır çatır Türkiye liglerinde aynı kararları versinler aksi olduğunda futbolcular ne yapması gerektiğini öğrenemeyecekler...
    Cevapla
  • Hoijdonk90 7 yıl önce Şikayet Et
    Yeni futbol kurallarına göre ceza sahası içinde son adam olarak faul yapıyorsan sadece penaltı verilir... fouling sertliğine göre kart çıkar..bilgilendirme yapayım dedim...
    Cevapla
  • misafir 7 yıl önce Şikayet Et
    Maçı izledim. hakem iyi yönetti. penaltı doğru karar. kırmızı kart ağır olabilir ancak verilebilir de. tek bir karar ile hakem kötülenmez. o zaman tüm Türk hakemler yahudi.
    Cevapla
  • SAMİL YUCE 7 yıl önce Şikayet Et
    Penaltı doğru; K.KART YANLIŞ
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR