Benzema beğendiği Türk takımını açıkladı!

Real Madrid'in dünyaca ünlü forveti Karim Benzema, İspanya'dan Türkiye'ye geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2016 13:54 GÜNCELLEME 12.11.2016 16:33 AVRUPA LİGLERİ
Benzema beğendiği Türk takımını açıkladı!
Benzema beğendiği Türk takımını açıkladı!

Real Madrid'in Fransız futbolcusu Karim Benzema, ünlü futbolcuların da aralarında bulunduğu menajerlik ve organizasyon şirketine ortak oldu. 

Grand Tarabya Otel'de düzenlenen basın toplantısına Benzema'nın yanı sıra, Aytemiz Alanyaspor Başkanı Hasan Çavuşoğlu ve organizatör Ümit Akbulut katıldı. Benzema, daha önce Antalya Kemer'i gördüğünü, tatil amaçlı İstanbul'a ilk kez geldiğini ve ilerleyen dönemde yine geleceğini söylerken, Türk baklavasını çok beğendiğini de dile getirdi.

Ayasofya Müzesi'ni ve camileri görmek istediğini ifade eden Benzema, Türk insanlarının çok sıcak kanlı olduğunu dile getirdi. Madrid'de fazla Türk arkadaşı olmadığını ancak Paris'te çok arkadaşı bulunduğunu ve Paris'teki Türk arkadaşlarıyla arasının iyi olduğunu söyledi.

''BEŞİKTAŞ'I BEĞENİYORUM''

Türkiye'de Beşiktaş'ı beğendiğini dile getiren Benzema, Türk futbolunu fazla izlemediğini ancak Beşiktaş'ı beğendiğini söyledi. Türk futbolcularının çok hırslı ve içten oynadıkları için onları çok takdir ettiğini söyleyen Benzema, Türkiye ile Kosova arasında bu akşam saat 20.00'de oynanacak maç ile ilgili de, ''Türk Milli Takımı'na başarılar diliyorum. Bugünkü maçta Türkiye'yi destekliyorum'' dedi.

KAYNAK : DHA
YORUMLAR 1
  • e.coşkun 7 yıl önce Şikayet Et
    Canım benim, eskik olma
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR