Tayfun Korkut'tan Leverkusen'e farklı veda!

Bundesliga'nın son haftasında Bayer Leverkusen deplasmanda Hertha Berlin'i 6-2 mağlup etti. Tayfun Korkut, Leverkusen'e farklı galibiyetle veda etti.

ABONE OL
GİRİŞ 20.05.2017 18:58 GÜNCELLEME 20.05.2017 18:58 AVRUPA LİGLERİ
Tayfun Korkut'tan Leverkusen'e farklı veda!
Tayfun Korkut'tan Leverkusen'e farklı veda!

Bundesliga'nın son haftasında Hertha Berlin ile Beyer Leverkusen karşı karşıya geldi. Tayfun Korkut'un takımı deplasmandan 6-2'lik galibiyetle ayrıldı.

Misafir ekip maça hızlı başlayarak 5. dakikada Chicharito'nun golüyle 1-0 öne geçti. 31'de Kai Havertz ile farkı ikiye çıkaran Bayer Leverkusen, 45. dakikada yine Havertz'in golüyle ilk devreyi 3-0 önde tamamladı.

Maçın ikinci yarısında kazanılan penaltıyı Kiessling 64'te gole çevirerek farkı 4'e çıkardı.

Ev sahibi Hertha Berlin 71. dakikada Wieser'in golüyle farkı 3'e indirdi. 81. dakikada Bayer lehine bir kez daha penaltı kararı verilirken, Charles Aranguiz topu ağlarla buluşturdu ve skoru 5-1'e taşıdı.

Gol sağanağı son dakikalarda da devam ederken hakem Deniz Aytekin 86. dakikada bu kez ev sahibi lehine penaltı kararı verdi. Sami Allagui penaltıyı gole çevirerek farkı yine 3'e indirdi.

Maçın kapanışını yapan isim Pohjanpalo oldu. Bayerli oyuncu 90. dakikada takımının 6. golüne imza atıp karşılaşmanın 6-2'lik skorunu tayin etti.

Bu sonuçla puanını 41'e yükselten Leverkusen sezonu 12. sırada tamamlarken, Hertha Berlin 49 puanda kalmasına rağmen 6. olarak Avrupa Ligi vizesi almayı başardı.

Tayfun Korkut, sezon sonunda yolların ayrılacağını açıklayan Bayer Leverkusen'e farklı bir galibiyetle veda ediyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR