Klopp'tan Mesut ve İlkay'a destek!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool'un teknik direktörü Jürgen Klopp, Alman Milli Futbol Takımı'nda forma giyen Türk asıllı futbolcular Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'a sahip çıktı.

ABONE OL
GİRİŞ 18.07.2018 17:59 GÜNCELLEME 18.07.2018 17:59 AVRUPA LİGLERİ
Klopp'tan Mesut ve İlkay'a destek!
Klopp'tan Mesut ve İlkay'a destek!

Klopp, Sport Bild dergisine yaptığı açıklamada iki futbolcu hakkında oluşturulan baskı ile tartışmaların "saçmalık" olduğunu kaydetti.

Alman teknik adam yapılan tartışmaların yersizliğine dikkati çekerek, ''Bu tamamen saçmalık. Bu ülkenin zeki insanları hoşgörü talep ediyor. Ve diğerleri de her zaman susmalı ve çocukları sorgulamamalı.'' ifadesini kullandı.

 

Mesut Özil ve İlkay Gündoğan'ın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile olan fotoğrafı nedeniyle baskı altına alınmalarını eleştiren Klopp, ''Şunu unutmamalıyız; bu çocuklar Almanya'da yetiştiler ancak kökleri Türk. Ancak her zaman gürültüyü koparanlar en çok duyulanlar.'' şeklinde görüş belirtti.

YORUMLAR 10 TÜMÜ
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    milli formayı seçmedi diyen mallar imPARAtor zamanında mesut için, milli takım için yetersiz dediğinden mesut almanyada. bol keseden sallamak kolay.
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    Milli forma tercihi söz konusu ise durum basit bir tercih değildir.. Bir Türk için milli forma kutsaldır. Bir Türk milli formayı seçmiyorsa milletine ben seni temsil etmek istemiyorum senin yerine başka ülkeyi temsil etmek istiyorum demiş oluyor. Bir de Milli takım hocası seçmediği için Almanyuayı seçmişler diyenler var. Hoca ister çağırır isterse çağırmaz nasıl uygun görürse öyle yapar ha doğru tercihtir yanlış tercihtir beğenirsiniz beğenmezsiniz o ayrı hocanın tasarrufudur . Ama milli formadır görev gelirse çağırırsa da futbolcu gider oynar çağırmadı diye de milletine küsüp gavurun takımında oynanmaz
    Cevapla
  • Ozan elazig 5 yıl önce Şikayet Et
    Almanlar kadar irkci pis millet yok cok kiskanclar goruyoruz devamli almanyada
    Cevapla
  • yasin akyigit 5 yıl önce Şikayet Et
    kendi oz vataninda oynayacaksin kimsede gik diyemeyecek ne isiniz var elin gavuru icin ter dokuyorsunuz
    Cevapla
  • mehmet 5 yıl önce Şikayet Et
    XYE YE CEVAP: öz vatanında bankta 20 senede olsa beklenir. Vatan bu vatan. Bu vatanı bize Almanlar hediye etmedi. Vatanım söz konusu ise görev gelirse giderim. Yoksa da beklerim. Yok hoca seçmedi diye başka ülkenin milli takımında oynamak .. Geç onu. Bulabilecekmisin bir tane alman ingiliz fransız italyan futbolcu milyon eurolar da versen Türk milli takımında oynasın. Milli takım oyuncuların kariyer yapma yeri değil milletini temsil ettiği kutsal görev..
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Öz vataninda bankta oturup 2 sene sonra ikinci lige kiralik cok öyle almanyadan gidipte sönenler!!
    Cevapla
  • Xye 5 yıl önce Şikayet Et
    Cok sacma kardes söyledigin!!!
    Cevapla
  • Hacivat 5 yıl önce Şikayet Et
    Iki adam cikti koca almanyadan Löw ve Klopp yaziklar olsun nankörler
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR