Avrupa basını bu haberle çalkalandı!

Real Madrid’den ayrılan ve boşta olan efsane teknik direktör Zidane için Manchester United iddiası gündeme düştü. Mourinho’nun ayrılması halinde Fransız çalıştırıcıyla temasa geçileceği bildirildi.

ABONE OL
GİRİŞ 01.08.2018 17:39 GÜNCELLEME 01.08.2018 17:39 AVRUPA LİGLERİ
Avrupa basını bu haberle çalkalandı!
Avrupa basını bu haberle çalkalandı!

Real Madrid ile tarihi bir dönemin ardından görevinden ayrılan Zinedine Zidane için Manchester United iddiası gündeme düştü. Fransız teknik adamın Manchester United’ın başına geçme durumunun olduğu aktarıldı.
 
The Sun’da yer alan haberde, Jose Mourino ile yolların ayrılması halinde Zidane’ın göreve geleceği dile getirildi. Mourinho’nun transferde yaşanan belirsizlik nedeniyle kulüple sıkıntı yaşadığı ve gerginlik olduğu aktarıldı.
 
Bu nedenle hem başarısızlık hem de bu gerginliğin sürmesi durumunda Zidane tercihinin kullanılacağı vurgulandı.  (Milliyet)

YORUMLAR 4
  • emre38 5 yıl önce Şikayet Et
    müslüman adam burakın başarı elde etsin önemli bir yerlere gelmesi. ...
    Cevapla
  • Kadir 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaş anlamıyorum ki Real Madrid'in başına kimi koyarsan koy o kupayı alırdı zaten. Ben ortada Zidane'a ait bir başarı görmüyorum. Ayrıca ligde hüsran yaşadı.
    Cevapla
  • Devam 5 yıl önce Şikayet Et
    3 kere üst üste şampiyonlar ligini kaldırması bakımından dünya rekoru kırdı senelik 100 milyon euro kaldırdı 3 senede 300 milyon euro ayrıca 2 senedir çok büyük transferler yapmadı bunlar küçümsencek başarı değil ayrıca
    Cevapla
  • 0ooo 5 yıl önce Şikayet Et
    Menu kafayi yedigini hic sanmiyorum zidane iyi oyuncuydu ama asla 1.sinif bir teknik adam degil real madritin basina aykut kocamani koy yinede sampiyonlar ligini kazanir yilik kazanci 900 milyon euro
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR