Menajeri resmen açıkladı! 'Zidane...'

Real Madrid'in eski hocası Zinedine Zidane'ın adı, bir süredir Manchester United ile birlikte anılıyordu. Zidane ile ilgili menajeri Alain Migliaccio'dan açıklama geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 08.10.2018 13:15 GÜNCELLEME 08.10.2018 14:06 AVRUPA LİGLERİ
Menajeri resmen açıkladı! 'Zidane...'
Menajeri resmen açıkladı! 'Zidane...'

Manchester United'la sezona istediği gibi başlayamayan ve eleştirilerin odağındaki isim olan menajer Jose Mourinho'nun Kırmızı Şeytanlar'daki koltuğu bir süredir sallantıda.

Portekizli teknik adamın takımdan gönderilebileceği iddia edilirken yerine geçecek isminse Real Madrid'le geçtiğimiz sezonun sonunda yollarını ayıran Zinedine Zidane olacağı öne sürülüyordu.

 

 

Zidane da İspanyol televizyonu TVE’yeyaptığı yaptığı açıklamada "Çok kısa bir süre içinde yeniden bir takımın başına geçeceğime eminim." diyerek United'ın başına geçebileceğinin sinyallerini vermişti.

"İngiltere'ye gitmeyecek"

Fransa'da yayım yapan Journal du Dimanche'a konuşan Zidane'ın menajeri Alain Migliaccio ise söz konusu iddiaları yalanladı.

Migliaccio, "Zidane, psikolojik anlamda çok yorgun ve bu yıl dinlenmeyi tercih etti. Dolayısıyla bu kararından dönmeyecektir. Öte yandan İngiltere'ye gideceğini de düşünmüyorum çünkü oradaki futbol, onun tarzına uygun değil. Onunla bu konu hakkında konuşmuştum ve doğrusunu isterseniz İngiltere'de bir takım çalıştırmak onu cezbetmiyor." dedi.

YORUMLAR 2
  • ERTUĞRUL 5 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye ye gelecek ve Fenerbahçayı çalıştıracak
    Cevapla
  • Türkiye 5 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon euro verirsen gelir
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR