Hagi ateş püskürdü! 'Artık dayanamıyorum'

Romanya ekibi Viitorul'un teknik direktörü Gheorghe Hagi, UEFA'ya yönelik sert açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 11.11.2018 10:51 GÜNCELLEME 11.11.2018 10:51 AVRUPA LİGLERİ
Hagi ateş püskürdü! 'Artık dayanamıyorum'
Hagi ateş püskürdü! 'Artık dayanamıyorum'

Romanya futbolu ve Galatasaray'ın efsane isimlerinden biri olan Gheorghe Hagi, FFP sebebiyle Sırbistan ve Romanya takımlarının Avrupa'dan men edilmesine tepki gösterdi ve sert açıklamalar yaptı.

 

İşte Gheorghe Hagi'nin açıklamaları;

"Büyük takımlarla, büyük oyuncularla oynamak istiyorum. Bizi dışarı attılar. UEFA'nın kuralları, bize karşı yapılan ayrımcılıktır. Karşılarına çıkmaya hazırım. Biz iyiyiz. Şampiyonlar Ligi'nde oynamayı hak ediyorum. Neden girmemize izin verilmiyor?"

 

BİZE NEDEN VERİLMİYOR?

"Büyük bir ayrımcılık var. AB'nin parçasıyız. Daha önce Şampiyonlar Ligi'ni kazandık. Sırbistan da kazandı. UEFA devlere 500 milyon euro veriyor. Bize neden 40-50 milyon euro bile vermiyorlar? Biz oyuncular yetiştiriyoruz. 100 tane eleme turu oynuyoruz"

ARTIK DAYANAMIYORUM

"Neden diğerleri UEFA'dan daha çok para kazanmalı. Onlarla istedikleri zaman yüzleşmeye hazırım. Bir açıklama istiyorum. 3 eleme, 7 elemele, 7 bin eleme maçı oynuyoruz! Artık dayanamıyorum, gerçekten dayanamıyorum. Kesinlikle birleşmeliyiz"

HAYIR, FAKİR DEĞİLİZ!

"Bizim hakkımızda ne düşünüyorsunuz? Sizce fakir miyiz? Hayır, fakir değiliz. Biz zenginiz! Harika gençlerimiz var. Burada harika insanlar var. Avrupa vatandaşlarına neden ayrımcılık yapıyorlar? İspanya, Şampiyonlar Ligi grup aşamasına neden 4 takım gönderiyor? Biz 5. dünya ülkesi değiliz"

UNUTMAYIN, SİZİ YENDİK!

"Unutmayın ki biz, sizi yendik. Kupalar kazandık. Önemli isimlerimiz, kulüplerimiz vardı. Neden bizi dışarı atıyorsunuz?"

YORUMLAR 4
  • Memo 5 yıl önce Şikayet Et
    Vay hagim be senin gibisi varmi senin futbolunu ozledim valla
    Cevapla
  • Aziz ALTINTAŞ 5 yıl önce Şikayet Et
    Uefa futbol kulüplerini korumalı bir teknik direktör başarısız oluyor kovuluyor cezayı kulüp çekiyor sezon boyunca ücretini kulup ödemek zorunda kalıyor orta yol bulunmalı bir başka kuluple anlaştığı zaman önceki kulüple bağı tamamen kopmalı futbolcularda keza öyle olmalı
    Cevapla
  • hakan 5 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın arkadaş ama mücadeleden vazgeçme.
    Cevapla
  • Dermanbey 5 yıl önce Şikayet Et
    Çünkü sen Balkan ülkesisin sadece sömürülmeye yararsın onların gözünde..
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR