Ozan Kabak'ın serbest kalma maddesini açıkladı

Ozan Kabak'ın Almanya'daki Avukat Menajeri Özgür Dobruca, genç yetenek hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.03.2019 11:45 GÜNCELLEME 05.03.2019 12:14 AVRUPA LİGLERİ
Ozan Kabak'ın serbest kalma maddesini açıkladı
Ozan Kabak'ın serbest kalma maddesini açıkladı

Ocak ayında 11 milyon Euro karşılığında Stuttgart'a transfer olan ve Bundesliga'da kötü günler geçiren Ozan Kabak geçtiğimiz hafta sonu Hannover maçında şov yapmış ve 2 gol birden atarak tüm dikkatleri üzerinde toplamıştı.

 

 

OZAN KABAK ALMANYA LİGİ'NE DAMGA VURDU

Bundesliga tarihinin 2 gol birden atan en genç Türk futbolcusu olma unvanını kazanan Ozan Kabak maçlardan ve antrenmanlardan arta kalan vakitlerinde Almanya'daki başarılı avukat Özgür Dobruca ile vakit geçiriyor.

 

 

"KESİN DEV BİR KULÜBE GİDECEK"

Galatasaray ile Stuttgart arasında yapılan sözleşme konusunda Ozan Kabak ve her iki kulübe yardımcı olan Menajer Avukat Özgür Dobruca milli futbolcu hakkında açıklamalarda bulundu. Ozan'ın gerçekten çok yetenekli ve çalışkan olduğunu söyleyen Dobruca, oyuncunun böyle devam etmesi halinde sezon sonunda büyük takımlardan birine gideceğinin altını çizdi.

İşte Özgür Dobruca'nın diğer açıklamaları…

"Ozan'la maçlardan ve antrenmanlardan sonra hep birlikte beraber vakit geçiririz. Oyuncunun aklı sırf futbolda, sadece çok çalışıp daha iyi yerlere gelmek istiyor. Hannover karşısında 2 gol attı ve BundesLiga tarihine geçti hocası Markus Weinzierl ondan çok memnun. Ozan Kabak 4 ay Galatasaray'da oynadı Stuttgart'a transfer oldu, burada da 4 ay aynı şekilde devam ederse dev kulüplerden birine gitmesi kesin. Bir futbolcu düşünün ki 1 sezonda neredeyse 3 transfer birden yapsın, bu gerçekten inanılmaz bir şey. Sözleşmesinde '12,5 milyon euro'ya serbest kalır' maddesi var Ozan için BundesLiga devleri bu parayı rahat rahat gözden çıkarırlar." (Akşam)

YORUMLAR 2
  • fatih 5 yıl önce Şikayet Et
    STUTGART SA APTALMIŞ YA. 11 E ALIP 12 E SATACAKSAN NİYE ALDIN 1 MİL EUR KAR EDECEK BAŞKA OYUNCULAR DA VAR.OZAN I ALAN BÜYÜK KAR EDER. 12 ELIN 18-20-25 E SATın
    Cevapla
  • Bizimkiler 5 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkilerden iyiler en azından 5'e 10'a alıpta ellerinden çıkarmak için üstelik üstüne para vermiyorlar.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR