Gheorghe Hagi'nin oğlundan dev transfer!

Viitorul Constanta'nın sahibi ve teknik direktörü Gheorghe Hagi, oğlu Ianis Hagi'nin Ajax'a transferinin gerçekleşmek üzere olduğunu açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2019 13:47 GÜNCELLEME 31.05.2019 14:10 AVRUPA LİGLERİ
 Gheorghe Hagi'nin oğlundan dev transfer!
Gheorghe Hagi'nin oğlundan dev transfer!

Bir dönem adı Galatasaray ile de anılan Gheorghe Hagi'nin oğlu Ianis Hagi'nin Ajax'a imza atmaya çok yakın olduğu açıklandı.

Transfer hakkında konuşan Gheorghe Hagi, "Ajax ile Ianis Hagi için anlaşmaya çok yakınız. Ianis'in Ajax'ta oynayacak olması benim için sıradışı bir durum. Ianis, Romanya'nın Xavi'si gibidir." ifadelerini kullandı.

Hollanda ve Romen basınında yer alan haberlere göre; Ajax'ın Ianis Hagi transferini 2 milyon euro bonservis ücretiyle bitireceği, Romen futbolcunun kulübü Viitorul'un anlaşma gereği bir önceki kulübü Fiorentina'ya yüzde 25 pay ödeyeceği kaydedildi.

BU SEZON 14 GOL 6 ASİST

1998 İstanbul doğumlu olan Ianis Hagi, kariyerinde Viitorlu dışında Fiorentina forması da giydi. Ianis Hagi, bu sezon forma giydiği 36 resmi maçta 14 gol atıp 6 asist yaptı. (Sporx)

 

 

YORUMLAR 3
  • Cabir 4 yıl önce Şikayet Et
    Hey gidi Hagi. Sizin zamaninizda futbol izlemekten aldigim keyfin zerresini alamiyorum su an. Zaten izlemiyorum da artik..
    Cevapla
  • baba61 4 yıl önce Şikayet Et
    HAGI BABA UFAKLIĞI GALATASARAY IMIZA HEDİYE ET SENİNNASIL BİR GS AŞIĞI OLDUĞU BİZ BİLİYORUZ ultrAslan
    Cevapla
  • Kemal 4 yıl önce Şikayet Et
    Biz ona, o paramıza aşık.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR