Karim Benzema hacamat yaptırdı

İspanya La Liga ekiplerinde Real Madrid’in Cezayir asıllı Fransız oyuncusu Karim Benzema, Türkiye'de de yaygın olarak kullanılan alternatif tıpta kullanılan bir tedavi yöntemi olan hacamat yaptırdı.

ABONE OL
GİRİŞ 12.11.2019 16:52 GÜNCELLEME 12.11.2019 16:54 AVRUPA LİGLERİ
Karim Benzema hacamat yaptırdı
Karim Benzema hacamat yaptırdı

31 yaşındaki golcü oyuncu kişisel sosyal medya hesabından hacamat yaptırırken çekildiği fotoğrafı paylaşarak altına “iyileşme” notunu düştü.

 

 

Hacamat tedavisi ile vücuttaki kirli kanın atılması hedeflenirken sağlık kuruluşlarınca yapılması önem taşıyor. Uzmanlar, hacamatın özellikle hijyenik ortamda yapılması gerektiğini vurguluyor.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Cüneyt 4 yıl önce Şikayet Et
    Çok bilgili fakir bey benzemaya bi şey dediğimiz yok ben başkalarına dedim. Mehmet kardeşim hatamı düzeltmiş teşekkür edrim.
    Cevapla
  • Erhan 4 yıl önce Şikayet Et
    Kupalara yakından bakın hacamat yaptırmamış sadece vakumlamış . Hacamat tarihi 5000 yılı geçiyor Çinlilerden ilk çıkmış hayvan boynuzları ile yaparlarmış eskiden
    Cevapla
  • doktor 4 yıl önce Şikayet Et
    hacemat anını foto çekip koyacak hali yok adamın önce vakum ile toksinlerin deri altına kadar yaklaşması sağlanır daha sonra da heran bir cerrah eli titizliginde olan haccamlar tarafından nazik kesilerek ile o toksinlerin kan dışarıya çıkartılır o kadar geriye gitmeye gerek yok ama cam kupalar kullanılarak abdestli yapılırsa manevi faydasını da alirlar
    Cevapla
  • Mümin 4 yıl önce Şikayet Et
    Bu hacamat değil, bardak çekme olabilir.
    Cevapla
  • Cüneyt keskin 4 yıl önce Şikayet Et
    Yazmışlar alternatif tıp niye korkuyorsun peygamberin sünettidir islam inancında sünettir ve peygambet efendimiz çok taafsiye etmiştir diye uazmıyorsun. Peygamber efendimiz bunu 14 bin yıl önce sağlıklı olduğunu söylemiş biz hala öneminin farkında değiliz ama elin favuru
    Cevapla
  • Dolapdereli Sabri 4 yıl önce Şikayet Et
    14 bin yıl önce İsa varmıydı peki
    Cevapla
  • fakir 4 yıl önce Şikayet Et
    adam Müslüman cahil Cüneyt keskin
    Cevapla
  • Mehmet 4 yıl önce Şikayet Et
    14 asır Cüneyt kardeşim. Efendimiz (sav) zamanı bir doktor gelir ve Medine de 2 sene kalır. Kimse hastalanmaz ve izin ister gitmek için ve efendimize (sav) sorar neden kimse hastalanmıyor diye. Alemlerin efendisi (sav) der ki “Biz her sene hacamat yaptırırız ....” devamı var bulabilirsiniz yorum boyutu yetmiyor. )
    Cevapla
  • Kenan Çelik 4 yıl önce Şikayet Et
    Benzema cezayirli bildiğim kadarıyla müslüman
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR