Premier Lig'de koronavirüse yakalanan ilk futbolcu!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Chelsea, genç futbolcusu Callum-Hodson Odoi'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.03.2020 09:51 GÜNCELLEME 13.03.2020 10:02 AVRUPA LİGLERİ
Premier Lig'de koronavirüse yakalanan ilk futbolcu!
Premier Lig'de koronavirüse yakalanan ilk futbolcu!

Chelsea, genç futbolcusu Callum Hudson-Odoi'nin koronavirüs testinin pozitif çıktığını ve bu gelişme üzerine tüm futbolcuların, antrenörlerin ve çalışanların kişisel karantina altına alındığını açıkladı.

Chelsea'den yapılan açıklamada, "Callum Hodson-Odoi'nin gün içerisinde temas kurduğu tüm ilk takım futbolcuları, antrenörler, ve kulüp çalışanları kişisel olarak izole edilmiş ve teste tabi tutulmuştur. Ayrıca, as takımın çalıştığı tesisler, bulunduğu sahalar, soyunma odalarıyla birlikte tüm tesisler kapatılmıştır." denildi.



Callum Hodson-Odoi'nin pazartesi günü semptomları gösterdiği ve o tarihten bu yana kişisel olarak karantina altında olduğu belirtildi. Testin pozitif çıkmasının ardından Hudson-Odoi için sağlık birimleriyle temasa geçildiği belirtildi.

Chelsea'nin açıklamasında, "Hudson-Odoi'nin durumu sonrası Premier Lig yönetimi ve kulüpleriyle yapıalcak toplantıda fisktürün ileri tarihe alınması yönünde talepte bulunulacaktır." ifadeleri yer aldı.

 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR