Cristiano Ronaldo satın aldığı adayı keşfe çıktı!

Zaman zaman koronavirüs tedbirlerine uymayan ve ülkesi Portekiz'den bir ada satın aldığı söylenen Cristiano Ronaldo, oğluyla birlikte yaptığı paylaşımla bu iddiaları doğruladı.

ABONE OL
GİRİŞ 02.05.2020 18:08 GÜNCELLEME 02.05.2020 18:12 AVRUPA LİGLERİ
Cristiano Ronaldo satın aldığı adayı keşfe çıktı!
Cristiano Ronaldo satın aldığı adayı keşfe çıktı!

Koronavirüs salgınının en çok can aldığı ülkelerden biri olan İtalya'dan ayrılarak ülkesi Portekiz'e giden Cristiano Ronaldo'nun, kaldığı adayı satın aldığına dair çıkan söylentiler gündemi uzun süre meşgul etmişti.

 

 

Sevgilisi Georgina Rodríguez ve çocuklarıyla beraber adadaki villasında yaşayan 35 yaşındaki futbolcu, yaptığı paylaşımla çıkan bu haberleri doğrulamış oldu.

"ADAMI KEŞFE ÇIKTIK"

 

 

Çocuğuyla beraber çekilen fotoğrafını Instagram hesabından paylaşan Ronaldo, fotoğrafın altına "En iyi arkadaşımla adamı keşfe çıktık" notunu düştü.

TEDBİRLERİ HİÇE SAYMIŞTI

Daha önce hayranlarına sokağa çıkmama çağrısı yapan ancak tedbirleri hiçe sayarak sahada antrenman yapan Ronaldo, takım arkadaşı Dybala'nın koronavirüs testinin pozitif çıkması nedeniyle İtalya'ya dönüşünü ertelemişti.

YORUMLAR 4
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    para var huzur var
    Cevapla
  • Turkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok böyle bir duzen iyi olabilir Ama BU kadar abartmanin anlamida yok milyonlarca insan ac adam Ada aliyor milyonlarca para harciyor
    Cevapla
  • Türk 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu adam herşeyi hakediyor nerden geldiğini unutmayan ender ünlülerden.
    Cevapla
  • Emin 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu dünya sizin cennetiniz. Doya doya yaşayın.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR