Ozan Kabak için sürpriz teklif!

Geçen sene ara transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılan ve şu an Schalke 04'te top koşturan milli futbolcumuz Ozan Kabak'a, Rus ekibi Zenit talip oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 16.05.2020 21:53 GÜNCELLEME 16.05.2020 21:54 AVRUPA LİGLERİ
Ozan Kabak için sürpriz teklif!
Ozan Kabak için sürpriz teklif!

Geçen sezonun devre arasında Galatasaray'dan ayrılan ve yaz aylarında Schalke'ye transfer olan milli oyuncumuz Ozan Kabak'a yeni bir talip çıktı.

 

 

Rus basınında yer alan haberlere göre Zenit, 20 yaşındaki oyuncunun transferi için Schalke ile temasa geçti ve düşüncelerini sordu.

İki kulübün ilk temasları yaptıktan sonra transfer için sezon sonunu bekleme kararı aldıkları belirtildi.

 

 

Schalke'ye gitmeden önce Bayern Münih ve Milan gibi kulüplerle de adı anılan Ozan Kabak, bu sezon 21 maçta forma giydi ve 3 gol, 1 asistlik performans sergiledi.

"PIQUE'DEN DAHA İYİ"

İspanya'nın dünyaca ünlü gazetesi Marca, Avrupa futboluna yakın zamanda damga vurması beklenen beş merkez savunma oyuncusunu seçti. Oyuncu seçimlerinde istatistiklerden faydalanan Marca, milli futbolcumuz Ozan Kabak'ı da listesine dahil etti.

Listede Ozan Kabak'ın yanı sıra RB Leipzig'in 21 yaşındaki yıldız savunmacısı Dayot Upamecano, Real Sociedad'dan 23 yaşındaki stoper Robin Le Normand, Lille forması giyen 22 yaşındaki Gabriel Magalhaes ve Villarreal'den 23 yaşındaki Pau Torres'e de yer verildi.

Ayrıca haberde Almanya Bundesliga ekiplerinden Schalke 04'te forma giyen Ozan Kabak'ın pas istatistikleri dışında, top kapma, top çalma, uzaklaştırma ve hava topu kazanma istatistiklerinin hepsinde Gerard Pique'den daha iyi olduğunun altı çizildi.

KAYNAK : Sporx
YORUMLAR 1
  • MUSTAFA KAAN 3 yıl önce Şikayet Et
    zenith mi ? şakamı? aklından bile geçirme dostum
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR