Hagi: Ianis benden daha iyi bir futbolcu olacak

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi, Rangers'ta forma giyen ve bonservisi alınan Ianis Hagi hakkında konuştu.

ABONE OL
GİRİŞ 05.06.2020 14:04 GÜNCELLEME 05.06.2020 14:04 AVRUPA LİGLERİ
Hagi: Ianis benden daha iyi bir futbolcu olacak
Hagi: Ianis benden daha iyi bir futbolcu olacak

Galatasaray'ın efsane oyuncusu Gheorghe Hagi, Rangers'ta forma giyen ve bonservisi alınan Ianis Hagi hakkında açıklamalarda bulunarak oğluna övgüler yağdırdı. İşte Hagi'nin sözleri...

 

"Ianis'e güveniyorum. Rumen milli takımında genç neslin önemli parçalarından biri olacak. Bu jenerasyon, Romanya Milli Takımı'nı eski günlerine geri döndürecek. Ianis, kendisi için çok uygun bir kulübe imza attı. Onu sürekli takdir eden olağanüstü bir menajerle çalışıyor."

OĞLUM ÇOK ACI ÇEKTİ

 

"Ianis çok deneyim kazandı, zamanla olgunlaştı. Bu transfer için çok çalıştı, çok acı çekti ve çok şey öğrendi"

"Rangers onun için harika bir takım çünkü bir kulüpte gördüğüm en iyi mentaliteye sahipler. Sürekli kazanmak zorunda olan bir takım. Mükemmel bir ortamları var ve Gerrard gerçekten müthiş bir teknik direktör"

DÜNYANIN EN İYİLERİNDEN OLACAK

"Gerrard, Ianis'e çok inanıyor ve onu dünyanın en iyi oyuncularından biri yapabileceğini düşünüyor. Ianis şu anda kendinden çok emin, hocası da onu seviyor. Ben de Gerrard'a güveniyorum ve oğlumu daha iyi bir oyuncu yapacağını biliyorum"

BENDEN DAHA BÜYÜK BİRİ OLACAK

"Ianis doğru kulüpte olduğunda her gün daha iyiye gidecekti. Eğer çok fazla çalışıp öğrenmeye devam ederse benden daha büyük bir futbolcu olacak"

IANIS KENDİNİ BÖYLE ANLATTI

"İki ayağımı da içimden geldiği gibi kullanıyorum. Küçük yaşımdan beri, babam bana iki ayağımı da kullanmam gerektiğini söylüyordu ve doğal olarak böyle büyüdüm, iki ayağımı da kullanabiliyorum."

"İLERİDE LA LIGA'DA OLACAĞIM"

"Babamın bana verdiği en değerli tavsiye; 'Ne kadar yetenekli olursan ol, farkı yaratan ne kadar istekli olduğundur.' Real Madrid de, Barcelona da iki harika takım. Birini seçemem, adaletsiz olur. La Liga'daki oyun tarzını beğeniyorum. Bir gün kendimi orada oynarken görüyorum"

10 numara oynamanın baskısı, beni daha iyi bir oyuncu yapıyor. Çocukluğumdan beri 10 numaraları izliyorum, fark yaratanları takip ediyorum. 16 yaşından beri, daha çok Zidane ve Cruyff'un neler yaptığını inceledim.

İskoç temsilcisi Rangers'ta 12 maçta forma giyen 21 yaşındaki İstanbul doğumlu oyuncu, 3 gol atarken 2 de asist yapma başarısı gösterdi

YORUMLAR 2
  • Mehmet y 3 yıl önce Şikayet Et
    Karakterin benzemesin
    Cevapla
  • Angaralı 3 yıl önce Şikayet Et
    Ne acılar çekti merak ettim
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR