Nuri Şahin, transfer görüşmesini resmen açıkladı!

Werder Bremen'deki sözleşmesi sona eren Nuri Şahin'in yeni rotasının neresi olacağı büyük merak konusuydu. Milli futbolcu, bugün Alman basınına yaptığı açıklamada transfer görüşmelerine başladığı takımı duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 02.08.2020 20:34 GÜNCELLEME 02.08.2020 20:34 AVRUPA LİGLERİ
Nuri Şahin, transfer görüşmesini resmen açıkladı!
Nuri Şahin, transfer görüşmesini resmen açıkladı!

Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen'deki sözleşmesi sona eren Nuri Şahin'in yeni rotasının neresi olacağı büyük merak konusuydu. Adı her defasında Türk kulüpleri için geçen 31 yaşındaki milli futbolcu, bugün Alman basınına yaptığı açıklamada transfer görüşmelerine başladığı takımı duyurdu.

 

Borussia Dortmund CEO'su Hans-Joachim Watzke ile dün bir araya gelen deneyimli ön libero, Ruhr Nachrichten Gazetesi'ne konuyla ilgili verdiği demeçte "Watzke ile geleceğim hakkında konuştuk. Şu anda temas hâlindeyiz ama birbirimizi uzun süredir görmemiştik. Kulüple bağlarım zaten hiç kopmamıştı. Elbette Borussia Dortmund'a dönmek benim için rüya gibi olur." ifadelerini kullandı.

Bonservisi elinde olan yıldız isim, altyapısından yetiştiği Dortmund'da bugüne kadar aralıklarla toplam dokuz buçuk sezon forma giymişti. Nuri, Werder Bremen'e de 2018 yazında yuvasından ayrılarak transfer olmuştu.

 

YORUMLAR 2
  • Hayırlısı 3 yıl önce Şikayet Et
    Bremen’e ne diye gittin ki Almanya’da sadece dortmund da oynamalıydın. Gel Türkiye’ye de bu tecrübeyi de yaşa :))
    Cevapla
  • Dortmund dan 3 yıl önce Şikayet Et
    Nuri sahin, yavaş kaldığı için gönderildi !
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR