Hakan Çalhanoğlu: Şenol hocaya kırgınlığım oldu!

İtalya Ligi Serie A takımlarından Milan'da top koşturan milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, TRT Spor'a açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 03.08.2020 21:25 GÜNCELLEME 03.08.2020 21:25 AVRUPA LİGLERİ
Hakan Çalhanoğlu: Şenol hocaya kırgınlığım oldu!
Hakan Çalhanoğlu: Şenol hocaya kırgınlığım oldu!

Hakan Çalhanoğlu'nun sözleri şu şekilde:

 

Kaan beni aramadı, ben Kaan'ı aradım. "Görüşüyoruz" dedi bana sadece. O da İtalya'yı çok yakından takip ettiğini bana söyledi. Ancak daha fazlasını bilmiyorum. Mert Müldür için çok seviniyorum.

GALATASARAY MESAJI

 

Galatasaray taraftarlarının "Bir gün buluşacak mıyız?" sorusuna Hakan Çalhanoğlu: "İnşallah bir gün buluşacağız." şeklinde cevap verdi.

"RAKAMLAR HER ŞEYİ SÖYLÜYOR

Rakamlar her şeyi söylüyor. Ben sadece sakatlandığım zaman 2-3 hafta oynayamıyorum. Sonrasında yedek oturmuyorum. Otursam bile hocalarım bana sebebini söylüyorlar.

"ACABA BENİ KISKANIYORLAR MI?"

Her hoca beni her zaman oynattı. Hiçbir zaman yedek kalmadım. Maldini ve Gattuso gibi kişiler futboldan anlamıyorlar mı da bizim yorumcular beni kötü buluyorlar? Acaba beni kıskanıyorlar mı diye düşünüyorum! Soruyorum kendime ama cevap bulamıyorum. Milli takımda başka oyuncu mu yok? Tek ben varmışım gibi konuşuluyor. Benim kalitemi herkes biliyor. İsteyen istediğini konuşabilir. Ben kendime bakıyorum, çok da başarılıyım.

"ŞENOL HOCA'YA KIRGINLIĞIM OLDU"

Milli takımda daha etkili olmak istiyorum. Ben milli takıma geldiğimde de Milan'daki sorumluluğu almak istiyorum. Ama bana sorumluluk verilmesi lazım. Fatih Hoca zamanında hep oynadım, milli takıma alan da oydu beni. Şenol Hoca da beni oynatıyor. Ama bazı maçlarda beni oynatmadı, kırgınlığım oldu. Ben şu anda kalitemle milli takımda 10 numara pozisyonunda oynayacak olan banko oyuncuyum. İyi takımımız var, iyi jenerasyon. Turnuvayı iyi bitirdik. Büyük ülkelere oynadığımız zaman hep seviniyorum. Biz onların seviyesindeyiz zaten.

"KONTRAT GÖRÜŞMELERİMİZ OLDU"

İtalyan basınına da söyledim. İtalya'da kendimi çok iyi hissediyorum. Milan bana çok güveniyor. Sözleşmemi uzatma konusunda görüşmeler oldu. O konuda fazla bir şey söyleyemem, menajerim hallediyor, ben futboluma bakıyorum.

"HEDEFİM MILAN EFSANESİ OLMAK"

Benim hedefim Milan'daki büyük oyuncular arasında yer almak. 5 maça arka arkaya gol - asist yapan oyuncu rekorunu kırmışım. İnşallah Milan'ın efsaneleri arasına girerim.

YORUMLAR 41 TÜMÜ
  • şaşa 3 yıl önce Şikayet Et
    çok geçmeden gelesin galatsaraya
    Cevapla
  • Fatih DALKIR 3 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adam
    Cevapla
  • atakan53 3 yıl önce Şikayet Et
    Adamı iyi dinleyin. Adamdaki özgüven kibir değil. On numrada benden daha iyisi yok şimdilik o pozisyonda oynamalıyım. Milli takımda Sağ kanat sol kanat ön libero adamı değirmen taşı gibi kullanıyorlar. Alman milli takımında oynasa ilk 11 banko forvet arkası her maç oynar.
    Cevapla
  • murat 3 yıl önce Şikayet Et
    Ibrahimovice fazla takilma üzüm üzüme baka baka kararirmis simarikligi özgüven zannetme
    Cevapla
  • Akıncı Imam 3 yıl önce Şikayet Et
    Aklı kıt biraz anlaşılan...
    Cevapla
  • doğucu davut 3 yıl önce Şikayet Et
    adamın açıklamalarını nasıl özgüven diye yorumluyorsun atakan.açıklamalar baştan aşağı enaniyet kokuyor.hoşuna gitmeyen yorumlara cevap yazmışsın .imam sana aklı kıt demedi çalhanoğluna dedi.ya bunu anlamayacak kadar sepet kafalısın yada ergenliği atlatamamış çömezsin
    Cevapla
  • atakan53 3 yıl önce Şikayet Et
    İmam aklı kıt olan sensin. Özgüven olmazsa asla çok iyi bir futbolcu olamazsın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR