Ozan Kabak topa tutuldu: Tükürük!

Werder Bremen'e 3-1 mağlup oldukları maçta rakibine tükürdüğü görüntü ekrana yansıyan Ozan Kabak'a tepki vardı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.09.2020 23:18 GÜNCELLEME 26.09.2020 23:22 AVRUPA LİGLERİ
Ozan Kabak topa tutuldu: Tükürük!
Ozan Kabak topa tutuldu: Tükürük!

18 maçtır kazanamayan Schalke'de, Werder Bremen'e 3-1 mağlup oldukları mücadelede milli oyuncumuz Ozan Kabak da tepkilerin hedefinde kaldı.

 

 

Karşılaşmanın 26. dakikasında taç çizgisinde Ludwig Augustinsson yerde kaldıktan sonra tükürdüğü gözlenen Ozan Kabak, Almanya'da topa tutuldu.

Maç sonunda Augustinsson, "Ben fark etmedim ama bu hiç güzel bir hareket değil, futbolun içinde olan bir hareket değil. Fair play bu değil. Sonunda kırımzı kartı gördü ve biz kazandık." ifadelerini kullandı.

"UMARIM BİR SONUCU OLACAKTIR"

Werder Bremen Teknik Direktörü Kohfeldt ise, "Bu hareket kesinlikle futbol sahasına ait olmayan, saçmasapan bir hareket" dedi.

Maçı yorumlayan Alman efsane Lothar Matthaus da genç futbolcunun hareketi bilinçli yaptığını iddia ederken, "Ozan Kabak rakibine tükürdü, kesinlikle bilinçli bir hareket, bunu çok açıkça görebiliyorsunuz. Bu sportmenlikten uzak bir hareket, bu yapılabilecek en kötü şey. Umarım sonuçları olur." diye konuştu.

"KARAKTERİNİ BİLİYORUM, BİLİNÇLİ DEĞİL"

Schalke Teknik Direktörü David Wagner ise oyuncusunu korudu ve, "Çok çirkin gözüküyor ancak yüzde 100 eminim ki bu kasıtlı bir hareket değil. Ozan Kabak'ın karakterini biliyorum. Onunla daha sonra konuşacağım." mesajını verdi.

"BİR KAZA OLDU"

Ozan Kabak maçın ardından twitter hesabından olayla ilgili açıklamalarda bulundu.

Ozan Kabak'ınaçıklamaları şöyle:

"Augustinsson'dan özür dilerim. Amacım bu değildi, bir kaza oldu. Onu hedeflemedim, TV'deki açı aldatıcı. Daha önce hiç yapmadığım bir hareket, bundan sonra da yapmayacağım çünkü sportmenliğe aykırı bir hareket. Büyük şanssızlık oldu ama yine de özür dilerim."

 


GÖRÜNTÜLERDEN CEZA GELEBİLİR

Almanya'da federasyon, zaman zaman çok net pozisyonlarda izleyerek oyunculara ceza verebiliyor. Maçın son bölümünde kırmızı kart gören Ozan Kabak'ın içinde bulunduğu bu hadise için de fazladan ceza gelmesi gündemde.

YORUMLAR 29 TÜMÜ
  • tunctunc 3 yıl önce Şikayet Et
    almanya dünya sava$ini kazansa idi hitler heykelleri her kö$eye dkilcekti.Bu gün sava$ olsa almanya binler hitler cikartir ve TÜRM sinir kapilarinida kapar yahudilere yaptiklari gibi.evet Türksen ele$tirilirsin almansanda bunlari unutmamak lazim.
    Cevapla
  • Akp.lim 3 yıl önce Şikayet Et
    Kafasinin siyah olmasi yeter...ben almanya dogumlu alman vatandasiyim.ama ufak bir olay oldugunda hakli oldugum halde polis ilk olay yerine geldiginde yūzde 90 ben sucluyum sorgusuz sualsiz....kafamin siyah olmasi yeter
    Cevapla
  • Frankfurt lu 3 yıl önce Şikayet Et
    Almanyada tūrk olman elestirilmek icin yetersin....bjk.gs.fb.yada trabzonlu hic fark etmez tūrk olman yeterli...benim takimimdan olmasada ben ūzūldūm ve kiniyorum bu olayi.nede olsa bizim insanimiz
    Cevapla
  • SEBAT 3 yıl önce Şikayet Et
    Hocası kim. Fatih Terim
    Cevapla
  • Trabzonsporlu 3 yıl önce Şikayet Et
    Yok bu kadar saçma bir yorum. Bunu yazmak için mi zaman harcadın.
    Cevapla
  • Yahya 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben besiktaşlıyım bil ama bu yaklaşım tükürük kadar çirkin bir yaklaşım kendi insanına bu kadar düşman millet varmı bilemedim
    Cevapla
  • sakaryalı 3 yıl önce Şikayet Et
    hangi takımdan geldiği önemli değilde türk oluşunu unutmaması lazım o şekilde de ahlaken davranması lazım zira bunlar kendilerinden önce hep türklerin hatalarını ararlar
    Cevapla
  • Türkiye 3 yıl önce Şikayet Et
    Vatansever medeniydik hilafet kaldırımana kadar bak batı kadar medeni olduk işte şimdi
    Cevapla
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    niye ? biz türkler çok medenimiyiz ?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR