Başakşehir’in rakibi Leipzig'den gol şov!

Almanya Bundesliga’nın 3’üncü haftasında Başakşehir’in Şampiyonlar Ligi’ndeki rakibi Leipzig, sahasında Schalke 04’ü 4-0 mağlup etti.

ABONE OL
GİRİŞ 03.10.2020 21:32 GÜNCELLEME 03.10.2020 21:33 AVRUPA LİGLERİ
Başakşehir’in rakibi Leipzig'den gol şov!
Başakşehir’in rakibi Leipzig'den gol şov!

UEFA Şampiyonlar Ligi H Grubu’nda Başakşehir rakibi olan Leipzig, Almanya Bundesliga’nın 3’üncü haftasında sahasında milli futbolcular Ozan Kabak ve Ahmed Kutucu’nun forma giydiği Schalke 04’ü konuk etti.

Red Bull Arena’da oynanan karşılaşmada Leipzig rakibini 4-0’lık skorla mağlup etti. Leipzig, 31’inci dakikada Can Bozdoğan’ın kendi kalesine attığı golle 1-0 öne geçti. Ev sahibi ekip, 35’inci dakikada Angelino ve 45’inci dakikada Orban’ın attığı gollerle farkı 3’e çıkardı ve mücadelenin ilk yarısı bu skorla sona erdi. 80’inci dakikada Halstenberg penaltıdan attığı golle skoru belirledi: 4-0.



Bu sonuçla Leipzig liderlik koltuğuna otururken, puansız Schalke 04 ligin son sırasında kaldı. Konuk ekipte milli futbolcu Ozan Kabak cezası nedeniyle forma giymedi. Başka bir milli oyuncu Ahmed Kutucu ise yedek kulübesinde başladığı karşılaşmada görev almadı. Trabzonspor’dan Leipzig’e transfer olan Alexander Sörloth ise 72’nci dakikada Forsberg’in yerine oyuna dahil oldu.

 

 

YORUMLAR 4
  • Ali 3 yıl önce Şikayet Et
    Bayern Schalke’yi 08 yaptı sonra Leipzig tekrar 04 yaparaktan özüne çevirdi
    Cevapla
  • Arif 3 yıl önce Şikayet Et
    Sorloth Ts deki dönemini mumla arayacaksın! Dedik sana bizim ligimizde kolay gol atıyon ama orda topu göremezsin diye.5 gol bile atamazsın.Leipzig diyecektir iyi kazık yedik diye.
    Cevapla
  • Alnl 3 yıl önce Şikayet Et
    Komik yorumcu seni.
    Cevapla
  • Bordo bereli 3 yıl önce Şikayet Et
    kıskanç fenerli
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR