Liverpool'da sakatlanan van Dijk'ın yerine ilk hedef Ozan Kabak

Everton - Liverpool maçında sakatlanan ve uzun süre sahalardan uzak kalacak olan Virgil van Dijk'in yerini doldurmak için çalışmalar başladı. İddialara göre Liverpool'un Hollandalı yıldızın yerine ilk adayı Schalke 04 forması giyen Ozan Kabak.

ABONE OL
GİRİŞ 19.10.2020 19:41 GÜNCELLEME 19.10.2020 19:41 AVRUPA LİGLERİ
Liverpool'da sakatlanan van Dijk'ın yerine ilk hedef Ozan Kabak
Liverpool'da sakatlanan van Dijk'ın yerine ilk hedef Ozan Kabak

Liverpool'un Everton'la oynadığı derbide dizinden sakatlanan ve ameliyat olacağı açıklanan Virgil van Dijk'ın en az 8 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Kırmızılar, bu sezonun geri kalan kısmında büyük olasılıkla forma giyemeyecek olan Hollandalı yıldızın yerine stoper arayışlarına şimdiden başladı.

 

İLK ADAY OZAN KABAK

Ocak ayında kadrosuna takviye yapması beklenen Liverpool'un 5 ismi listesine aldığı belirtilirken, İngiliz basını, bu bölge için en güçlü adayın Schalke 04 forması giyen milli futbolcu Ozan Kabak olduğunu öne sürdü.

Mirror, Van Dijk'ın sakatlığı sonrası Liverpool'un potansiyel olarak yerine koyabileceği 5 ismi listelerken ilk sırada Ozan Kabak'a yer verildi. Haberde, milli yıldızın yaz transfer döneminde de İngiliz ekibinin gündemine geldiği ancak resmi bir girişimde bulunulmadığı ifade edildi.

 

SCHALKE 41 MİLYON POUND İSTEYECEK!

20 yaşındaki başarılı stoperin transferinde tek sorunun yüksek bonservis bedeli olduğu aktarıldı. Schalke'nin önümüzdeki yaz için oyuncuyu 41 milyon poundluk serbest kalma maddesi ile bırakabileceği ve öncesinde bir satışa sıcak bakmadığı belirtildi. Ancak acil bir stoper ihtiyacı doğan Liverpool'un, her şeye rağmen transferi ocak ayında bitirmek istediği aktarıldı.

Habere göre Liverpool'un transfer listesine aldığı diğer 4 isim ise şunlar: Antonio Rudiger, Nat Phillips, Rhys Williams, Ben White

OZAN'IN İDOLÜ VAN DIJK

Bu arada Ozan Kabak, daha önce Bundesliga'nın resmi sitesine yaptığı açıklamada, idolünün Virgil van Dijk olduğunu söylemişti. Genç stoper, "Benim kişisel hedefim belki iki, belki üç sene içerisinde üst düzey bir savunma oyuncusu olmak. Örneğin Virgil van Dijk gibi. O benim idolüm, gerçekten çok beğeniyorum. Tarzını ve oyununu seviyorum" ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • vatansever 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozan Kabak süper oyuncu.Burda saçma sapan yorum yapanlara bakmayın.Türkiye maçında defansa gelen bütün pozisyonları hiç hatasız kurtardı.Kalitesini ortaya koydu.
    Cevapla
  • Helal ozan 3 yıl önce Şikayet Et
    Ozan fenerbahçe alt yapısından değilde Galatasaray alt yapısından çıkıp başarılı olduğu için bazıları üzülüyor. Biz bizi yiyoruz düşmana ne gerek var ki
    Cevapla
  • kkkkk 3 yıl önce Şikayet Et
    he he başka adam yok
    Cevapla
  • vatandas 3 yıl önce Şikayet Et
    Bu kadar da sallanmaz be kardeşim.
    Cevapla
  • Bilirkisi 3 yıl önce Şikayet Et
    liverpool hayatta almaz bunu ruya gormeyin ozan burdan en fazla o da en fazla sevillaya napoliye ya da dip ayar ingiliz takimina gider oyun gorusu olarak sinirli bi oyuncu . Liverpool psg tottenham gbi takimlar icin konusulmasi komedi
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR