Diego Costa transferi için Arsenal ve Juventus öne geçti

Atletico Madrid'le olan sözleşmesi feshedilen ve cuma günü itibariyle yeni bir kulüple sözleşme imzalama hakkına sahip olan Diego Costa için Fenerbahçe ve Galatasaray'a kötü haber geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.12.2020 19:48 GÜNCELLEME 29.12.2020 19:48 AVRUPA LİGLERİ
Diego Costa transferi için Arsenal ve Juventus öne geçti
Diego Costa transferi için Arsenal ve Juventus öne geçti

Bu sezon Premier Lig'e istediği başlangıcı yapamayan ve gol sıkıntısı olan Arsenal'de Mikel Arteta mutlaka tecrübeli bir forvetin takıma kazandırılmasını istiyor. Costa'nın serbest olması ise Londra ekibi için büyük avantaj ancak bu durumundan yararlanmak isteyen bir başka dev kulüp de Juventus.

 

Teknik direktör Pirlo da Alvaro Morata'nın yanına mutlaka bir alternatif istiyor. Costa'nın Atletico'daki 330 bin euroluk haftalık maaşı ise iki kulüp için zorlayıcı şartlardan biri olacak gibi gözüküyor ancak Costa'nın da indirim yapmaya hazır olduğu yazıldı.

Daily Mail'de yer alan habere göre 32 yaşındaki forfvetin ilk tercihi Premier Lig, dolayısıyla Arsenal. Ancak Juventus ve Arsenal'in bu konudaki yarışı Fenerbahçe ve Galatasaray 'ı bu anlamda geride bıraktı gibi duruyor. İki kulübümüzün Costa'yı ikna edecek çok ciddi bir maaş teklifinde bulunmaması durumunda Costa'nın Avrupa'yı tercih etmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

YORUMLAR 5
  • Mardinli 3 yıl önce Şikayet Et
    Gs falcaodan ağzı yanmamış akıllanmamış heralde
    Cevapla
  • mahmut23 3 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış hesap bağdattan döner. Hem galatasarayın hem de fenerbahçenin verilecek sadakası varmış.
    Cevapla
  • Doğuş 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatay 100 bin Euro'ya forvet alıyor. Adam bir maçta dört gol atıyor. Falcao tum Hatay futbolcuları kadar maaş alıyor. Penaltıları saymazsak yılda dört gol atıyor. Kulüpleri yönetenler çok beceriksiz.
    Cevapla
  • ts61ts 3 yıl önce Şikayet Et
    Aman Allah'ım.... çok kötüüüü. ha gayret gs ile fenev... alamazsa vay halimize... eyvah eyvah.. 3 günlük yas ilan ederiz valllaaaa.....
    Cevapla
  • De get 3 yıl önce Şikayet Et
    Babba bizde müzmin sakat falcao yeterli ikincisine gerek yok. Defolll
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR