Atletico Madrid, Eibar'ı deplasmanda yendi!

İspanya Ligi lideri Atletico Madrid, Eibar deplasmanında galibiyete 90+1'de ulaştı. Atletico'nun golleri Luis Suarez'den geldi.

ABONE OL
GİRİŞ 22.01.2021 02:12 GÜNCELLEME 22.01.2021 02:12 AVRUPA LİGLERİ
Atletico Madrid, Eibar'ı deplasmanda yendi!
Atletico Madrid, Eibar'ı deplasmanda yendi!

Eibar maçın 9. dakikasında penaltı kazandı. Newcastle'dan Eibar'a kiralık giden Muto, ceza sahası içerisinde Carrasco'nun müdahelesinde yerde kaldı. Hakem penaltı noktasını gösterdi. Penaltı atışını ise Eibar kalecisi Dmitrovic kullandı ve topu ağlarla buluşturdu.

Geri düştükten sonra baskısını artıran Atletico, 40. dakikada aradığı gole Luis Suarez'le ulaştı. Defansın hatasını affetmeyen Uruguaylı, meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu.

SUAREZ'DEN HARİKA SERİ

Sezon başında Barcelona'dan transfer edilen Luis Suarez, Eibar karşısında skoru eşitlerken; Atletico ile 10. golüne ulaştı. Tecrübeli golcü, son 10 sezonda gol sayısında çift hanelere ulaştı.

Maçın ilk yarısı 1-1 sona ererken; 88'de kazanılan penaltı atışını Luis Suarez 1 dakika sonra gole çevirdi ve takımını galibiyete taşıdı. Üst üste 6. maçını da kazanan Atletico Madrid, puanını 44 yaptı ve en yakın takipçisi Real Madrid ile arasındaki puan farkını 7'ye çıkardı. 

 

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR