Mbaye Diagne'den şaşırtan istatistikler

Galatasaray'dan Premier Lig ekibi West Bromwich Albion'a kiralık giden Mbaye Diagne, İngiltere'yi sallamaya devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 18.02.2021 09:24 GÜNCELLEME 18.02.2021 09:24 AVRUPA LİGLERİ
Mbaye Diagne'den şaşırtan istatistikler
Mbaye Diagne'den şaşırtan istatistikler

Galatasaray'da forma giydiği süre boyunca sarı-kırmızılı camiada sık sık eleştiri oklarının hedefi haline gelen futbolcu Diagne, Premier Lig'de manşetlerden inmiyor.

Son olarak Süper Lig'in ilk yarısında oynanan Beşiktaş derbisinde gördüğü kırmızı kart ile sabırları taşıran oyuncu, Galatasaray'ın forvet transferinin netleşmesinin ardından WBA'ya kiralandı.

ManU maçına damga vurdu

Premier Lig'de çıktığı karşılaşmalarda takımının en iyilerinden olarak öne çıkan isimlerden biri olan Diagne, son olarak Manchester United karşılaşmasına damga vurmuştu.

1-1 biten ve Manchester United'ın şampiyonluk yarışında büyük yara almasını sağlayan karşılaşmada takımının tek golünü kaydeden Diagne, maçtan sonra İngiltere'de futbol gündeminin bir numaralı ismi haline geldi.

Fulham maçında verdiği gol pasının ardından geçtiğimiz hafta Tottenham'a iki gol birden atan ancak bu golleri ofsayt gerekçesiyle geçerli sayılmayan Senegalli forvet, beklenen patlamayı yaptı, gol siftahını gerçekleştirdi.

İngiltere'ye çabuk uyum sağladı

Premier Lig'e çabuk uyum sağlayan ve performansı her geçen gün yükselen Mbaye Diagne için İngiltere'de övgü dolu ifadeler kullanıldı. Manchester City ile şampiyonluk yarışında bulunan Manchester United'a darbe indirdiği belirtildi.

9 hava topu kazanarak zirveye çıktı

Ayrıca Diagne'nin maçtan sonra ortaya çıkan istatistiği çok konuşuldu. West Bromwich Albion'da forma giyen futbolcu, tam 9 hava topu mücadelesi kazanarak 24. haftanın zirvesinde yer aldı.

YORUMLAR 6 TÜMÜ
  • alperrrenn 3 yıl önce Şikayet Et
    mevsimlik işçi onyekurude böyle işte :D komedi dükkanı gs
    Cevapla
  • Gsgss 3 yıl önce Şikayet Et
    Havası bi aya söner.Tekrardan kürkçü dükkanına
    Cevapla
  • Kenan 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurban oluyum alın hemen acilen alın
    Cevapla
  • Huseyin aker 3 yıl önce Şikayet Et
    Alın sizin olsun diagne bolserviste istemeyiz yeterki alin
    Cevapla
  • gokhann 3 yıl önce Şikayet Et
    belkı satılır bu sayede hırdavat..
    Cevapla
  • Memo 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence iyi bir golcü, ama GS'da sisteme uymuyor gibi. WBA çok ortalamayla oynayan bir takım, orası için Diagne mis gibi gelir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR