Allahyar, Ukrayna'yı sallamaya devam ediyor!

Fenerbahçe'den kiralık olarak Zorya'nın yolunu tutan Allahyar Sayyadmanesh, Ukrayna Premier Ligi'ne damga vurmaya devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 07.03.2021 10:33 GÜNCELLEME 07.03.2021 16:51 AVRUPA LİGLERİ
Allahyar, Ukrayna'yı sallamaya devam ediyor!
Allahyar, Ukrayna'yı sallamaya devam ediyor!

Fenerbahçe'den Ukrayna ekibi Zorya'ya satın alma opsiyonuyla kiralanan Allahyar, performansıyla göz kamaştırıyor. Türkiye'de kendisinden beklenen patlamayı yapamayan genç santrfor, Ukrayna'da yıldızını parlatmayı başardı.

İranlı forvet, 14 maçta 3 gol+2 asist üretirken, özellikle son karşılaşmalarda takıma yaptığı katkıyla övgü toplamıştı. Zorya'nın Desna'yı 2-1, Shakhtar Donetsk'i de 1-0 yendiği karşılaşmalarda birer asistle oynayan 19 yaşındaki santrfor, Ukrayna Premier Ligi tarafından şubat ayının en iyi futbolcusu seçildi.

Oyların %36'sını alan genç oyuncu; Viktor Tsygankov, Andriy Totovytskyi, Artem Besedin, Pavel Orihovsky, Valeriy Fedorchuk, Oleksandr Gladkyi ve Tete'yi geride bıraktı. Gol ve asistleriyle takımına katkı veren ve şubat ayının en iyisi seçilen Allahyar Sayyadmanesh, geçtiğimiz aralık ayında da bunu başarmıştı. 

31 Aralık 2021'de Zorya ile olan kiralık kontratı sona erecek 19 yaşındaki Allahyar'ın Fenerbahçe ile 2024'e kadar sözleşmesi bulunuyor.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • İsimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Yav bende 14 maçta 14 gol 14 asist yaptı zannettim.
    Cevapla
  • futbolist 3 yıl önce Şikayet Et
    Maşşallah sanırsın 30 gol atmış. SALLAMAKTA bizim medyanın üstüne tanımıyorum..
    Cevapla
  • gstemha 3 yıl önce Şikayet Et
    14 maç 3 gol cok büyük başarı
    Cevapla
  • Mıstık 3 yıl önce Şikayet Et
    başarı adam son zamanlarda süre almaya başladı ve takı ı yeni toparlamaya başladı
    Cevapla
  • Çaldıran.....1514 3 yıl önce Şikayet Et
    İşte " Bizim Medya"mız ; 14 maçta 3 gol ; amma başarı haa
    Cevapla
  • Ahmet 3 yıl önce Şikayet Et
    Türkiyede patlamyi cocuklar deyil 37 38 yasina gelmis oyuncular yapar hahahaha zihniyete bak tesadüfen bir oyuncu yetistirirler nasil olursa oda kendilerinde fikri yok milyonlari kazanirlar hala ders cikartmazlar genc oyuncuyu oynatmazsan nasil patlama yapacak
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR