Acun Ilıcalı resmen duyurdu! İngiliz kulübü alıyor

Acun Ilıcalı, Hollanda ekibi Fortuna Sittard’a veda ettiğini ve futbol yatırımlarına İngiltere’den bir kulüp alarak devam edeceğini açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 26.04.2021 16:22 GÜNCELLEME 26.04.2021 16:32 AVRUPA LİGLERİ
Acun Ilıcalı resmen duyurdu! İngiliz kulübü alıyor
Acun Ilıcalı resmen duyurdu! İngiliz kulübü alıyor

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, yatırımcısı olduğu Hollanda ekibi Fortuna Sittard'a veda ettiğini ve İngiltere'den bir kulüp alarak yatırımlarına devam edeceğini duyurdu.

Acun Ilıcalı resmi instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Futbol yatırımlarımıza İngiltere liginden bir kulüp alarak devam etmek istiyoruz Güzel başarılar yaşadığımız Fortuna Sittard'a veda ediyoruz. Alt sıralarda dahil olduğumuz bu güzel kulübü iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Kulüpteki güzel insanlara başarılar diliyorum." dedi.

YORUMLAR 92 TÜMÜ
  • malibu2525 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun un derdi milleti niye gerdi? Alır satar bize ne ...
    Cevapla
  • Hans 2 yıl önce Şikayet Et
    Haa merkeze alındın brawo...?
    Cevapla
  • Dost 2 yıl önce Şikayet Et
    Şahsen fenerbahceyi bi arap Rus İngiliz neyse artık bi isadami gelip alsa bırakırım fenerbahceyi nasıl kabul ediyor taraftar hayret ediyorum
    Cevapla
  • Yaşar 2 yıl önce Şikayet Et
    Acun bey fazla uzağa gitme, gel bizim şu Elazığspor u al..
    Cevapla
  • Asımın nesli 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam Koç ailesi (yahudiler) ile birlikte hareket ediyor. Tek başına yapabilecek biri değil asla. Önü açılıyor. O da dünya iş ve para piyasasının sadece bir piyonu... Vatanseverlik, ülkeye gerçek manada yatırım beklemek gibi beyhude bir beklenti içerisine girmeyin. Sadece yeri geldiği vakit göstermelik birkaç projeyi uygular sonrasında piyonluğuna devam eder. Anadolu gençliğinin en önemli eksiklerinden biri olayın perde arkasını merak etmeden tıpkı Acun örneğini baz alarak kısa yollardan emek yatırım demeden pembe hayallere dalmaktır. Bize, çalışan ve en az 100 yıl sonrası için bu topraklar içinprojeler düşünen yiğitler lazım...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR