Barcelona'da mali kriz! 8 oyuncuyla yollar ayrılıyor

İspanyol devi Barcelona'da yaşanan mali kriz sonrası 8 futbolcuyla yolların ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.07.2021 19:37 GÜNCELLEME 23.07.2021 19:39 AVRUPA LİGLERİ
Barcelona'da mali kriz! 8 oyuncuyla yollar ayrılıyor
Barcelona'da mali kriz! 8 oyuncuyla yollar ayrılıyor

Barcelona'da sözleşmesi sona eren Lionel Messi'yle henüz anlaşma sağlanmadı. La Liga ekibinde bunun yanı sıra 8 futbolcu satış listesine eklendi. Takımdaki yüksek maaş yükünü azaltmaya çalışan Barcelona'da takımdan ayrılması beklenen 8 futbolcu belli oldu.

MOUSSA WAGUE 

Belçika'daki gösterdiği performans sonrası Barcelona'nın dikkatini çeken Moussa Wague, genç yaşta La Liga ekibiyle sözleşme imzaladı. Takıma geldikten sonra yaşadığı sakatlık sonrası düşüşe geçen Wague, Nice ve PAOK'a kiralandı. 22 yaşındaki Senegalli futbolcunun takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılırken, Fransa Ligue 1 ve La Liga'dan talipleri olduğu öğrenildi.

NETO 

Barcelona'da kadroda düşünülmeyen isimler arasında Brezilyalı file bekçisi Neto da yer aldı. Valencia'dan 26 milyon euro ödenerek transfer edilen Neto, Barcelona'da bir türlü istenilen katkıyı veremedi. Yönetim ve teknik heyetin takımdan göndermek istediği 32 yaşındaki eldivene hiçbir takımın transfer teklifinde bulunmadığı belirtildi.

MARTIN BRAITHWAITE 

EURO 2020'de Danimarka Milli Takımı forması giyen Martin Braithwaite için gelen transfer tekliflerinin değerlendirmeye alındığı belirtildi. Barcelona'nın 17 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Danimarkalı futbolcu için 20 milyon euro talep ettiği vurgulandı.

CLEMENT LENGLET 

Sevilla'ya 35 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen Clement Lenglet de Barcelona'da gözden çıkarılan isimler arasında yer aldı. Fransa Milli Takımı'nda da forma giyen tecrübeli stoper için İngiltere'den kulüplerin transfer teklifinde bulunabileceği kaydedildi.

COUTINHO 

La Liga ekibinde istenilen performansı veremeyen Coutinho, Bayern Münih'e kiralandı. Yaşadığı uzun süreli sakatlıklar nedeniyle takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Coutinho'ya herhangi bir talip olmadığı öğrenildi.

OUSMANE DEMBELE 

Barcelona'nın rekor bedelle transfer ettiği Ousmane Dembele, La Liga ekibinde bir türlü istenilen performansı veremedi. 135 milyon euroya transfer edilen Fransız futbolcunun bu yaz takımdan ayrılması bekleniyor. Dembele, EURO 2020'de 2 maçta forma şansı buldu.

MIRALEM PJANIC 

Barcelona'nın geçtiğimiz sezon Juventus'tan Arthur karşılığında transfer ettiği Miralem Pjanic, La Liga ekibinde düzenli forma şansı bulamadı. Serie A'dan talipleri olan Miralem Pjanic'in yüksek maaşı nedeniyle takımdan ayrılmasına izin verildiği öğrenildi. 31 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu Barcelona'da 30 maça çıkarken gol ya da asist katkısı vermedi.

ANTOINE GRIEZMANN
 

Barcelona'nın 2 yıl önce 120 milyon euro ödeyerek transfer ettiği Antoine Griezmann'ın satış listesine konmasının sebebi performansından çok aldığı maaşın fazlalığı olarak dikkat çekiyor. Barcelona'da yıldızlaşan Fransız futbolcunun Atletico Madrid tarafından transfer edilmek istenebileceği iddia ediliyor.

YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • cahil 2 yıl önce Şikayet Et
    her bir futbolcu bedeli ile Türkiyede şampiyonluğa oynayacak takım kurulur
    Cevapla
  • suçummneydi 2 yıl önce Şikayet Et
    Suarez iyi golcüydü 2 sezon daha kalsaydı.
    Cevapla
  • hakkı 2 yıl önce Şikayet Et
    beter ol..küme düş..bat inşaallah lgbt destekçisi barcelona..
    Cevapla
  • Vatanperver 2 yıl önce Şikayet Et
    Yildizlarda kayar durmaz yerinde....
    Cevapla
  • Bize ne 2 yıl önce Şikayet Et
    Bize ne
    Cevapla
  • Sizene 2 yıl önce Şikayet Et
    Tabi ondan yorum yaptın seni çok ilgilendirdiğinden
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR