Burak Yılmaz Avrupa'da 'ofsayt' rekoru kırdı!

Gol kralı olmaya alışkın olan Milli futbolcumuz Burak Yılmaz, bu kez pek iyi bir rekor kırmadı. Avrupa'nın beş büyük liginde en fazla ofsayta düşen futbolcu Burak Yılmaz oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 19.11.2021 11:49 GÜNCELLEME 19.11.2021 11:49 AVRUPA LİGLERİ
Burak Yılmaz Avrupa'da 'ofsayt' rekoru kırdı!
Burak Yılmaz Avrupa'da 'ofsayt' rekoru kırdı!

Burak Yılmaz bu sezon gösterdiği performansla taraftarın tepkisini çekmiş durumda. Geçen sezonun şampiyonu Lille'in ligdeki durumu pek parlak değil. Yıldızlar karması PSG'nin önünde şampiyon olan Lille, bu sezon topladığı 16 puanla 12. sırada yer alıyor. Şampiyonluk defteri bu sezon için kapanmış gibi görünüyor.

REKOR KIRDI

Burak, geride bıraktığımız sezonda 28 karşılaşmada 16 gol ve 5 asistlik performansıyla şampiyonluğun mimarı olmuştu. Bu sezon ise dibi gördü. Milli futbolcumuz 11 lig maçında 2 gol 3 asistlik performans sergiledi. Burak Yılmaz, OPTA'nın verilerine göre Avrupa'nın en büyük 5 liginde en fazla ofsayta (16) düşen oyuncu oldu.

"KULÜBEYE ÇEKİLSİN"

Fransa'da geçen hafta açılan ankette Burak'ı istemeyenlerin sayısı bir hayli fazla çıkmıştı. "Burak yedek beklesin mi?" anketine 'evet' diyenlerin sayısı tam yüzde 73 çıkmıştı.

YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • hoca 2 yıl önce Şikayet Et
    Turk futbolunun basina gelmis en kotu seydir kendisi
    Cevapla
  • Yayınla haber7!!!!! 2 yıl önce Şikayet Et
    Burak mi bıraksın artık emekli olsun yeter. Çünkü artık takım 1 kişi eksik oynuyor. Yeter artık sahada gezinme yeri değil milli takım diğer oyuncuların hakkını yiyor herkes 2 kişilik oynarken Burak efendi ayağına gelen tüm topları kaptırıp pozisyon verdiriyor.
    Cevapla
  • yns 2 yıl önce Şikayet Et
    milli takımlar bazindada liderdir birde cirkeflik testi olsa orada da lider olur .. şükür yasi geldide kurtulduk
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 2 yıl önce Şikayet Et
    Şimdimi öğrendiniz bu ofsayta düşmesini. Bilgisayara gerek yok, herkes her maçta ne kadar ofsayta düştüğünü biliyor :-) yinede gönlümden başarılar dilerim Burak'a
    Cevapla
  • İsmail72 2 yıl önce Şikayet Et
    Zirvede bırakmak en iyisi sonra kötü hatırlanıyorsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR