Haaland'ın bonservini ödemek isteyen 3 dev!

Bundesliga'da Borussia Dortmund formasıyla fırtınalar estiren Erling Haaland'ın geleceği konusunda transfer iddiaları gelmeye devam ediyor.

ABONE OL
GİRİŞ 25.12.2021 13:26 GÜNCELLEME 25.12.2021 22:12 AVRUPA LİGLERİ
Haaland'ın bonservini ödemek isteyen 3 dev!
Haaland'ın bonservini ödemek isteyen 3 dev!

Borussia Dortmund'un yıldız oyuncusu Erling Haaland'ın geleceği ile ilgili dedikodular hız kesmeden devam ediyor. 

Geçtiğimiz yaz ayında da adı sık sık transfer haberlerinde geçen Haaland, yeni bir transfer döneminin yaklaşması ile beraber manşetleri süslemeye başladı.

Real Madrid, Manchester City ve Manchester United!

Bild'in verdiği habere göre Erling Haaland'ın serbest kalma maddesini vermeye hazır üç kulüp var.  Son sözleşmesine göre Haaland'ın serbest kalma maddesi 76 milyon euro...

Habere göre bu kulüpler Real Madrid, Manchester City ve Manchester United... Haaland'ın ismi geçen yaz da ciddi olarak Real Madrid ve Manchester City ile beraber anılmış ancak genç oyuncu Dortmund'da kalmıştı.

2019-2020 sezonunun devre arasında Salzburg'dan Borussia Dortmund'a gelen Haaland, imzasından bu yana gollerine devam ediyor.

Salzburg'da 27 maçta 29 gol atma başarısını gösteren Haaland, bu istatistiği sonrasında soluğu Borussia Dortmund'da almıştı. Norveçli oyuncu, Dortmund formasıyla da 75 maça çıktı ve 76 gol attı.  Haaland, içinde bulunduğumuz sezonda ise ligde 11 maça çıkarken, 13 gol atıp 5 de asist yaparak 18 gole direkt katkı sağladı.  (NTV Spor)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR