Cristiano Ronaldo hayal kırıklığına uğrattı

UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Atletico Madrid deplasmanına çıkan Cristiano Ronaldo'nun Wanda Metropolitano'daki performansı hayal kırıklığına uğrattı.

ABONE OL
GİRİŞ 24.02.2022 12:29 GÜNCELLEME 24.02.2022 12:29 AVRUPA LİGLERİ
Cristiano Ronaldo hayal kırıklığına uğrattı
Cristiano Ronaldo hayal kırıklığına uğrattı

UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turu ilk maçında Manchester United deplasmanda Atletico Madrid ile 1-1 berabere kaldı. Cristiano Ronaldo'nun maçta varlık gösterememesi ise gözlerden kaçmadı.



Wanda Metropolitano'da oynanan maçta ilk gol 7. dakikada ev sahibi ekibin genç yıldızı Joao Felix'ten geldi. Mücadelede ilk yarı Madrid ekibinin üstünlüğüyle geçerken ikinci yarının 75. dakikasında oyuna dahil olan Elanga'nın 80. dakikada attığı golle maç 1-1 eşitlikle sonuçlandı. 



RONALDO'YA ATLETİCO TRİBÜNLERİNDEN TEPKİ

Karşılaşmada fazla varlık gösteremeyen eski Real Madrid futbolcusu Cristiano Ronaldo, maç esnasında Atletico Madridli taraftarların yoğun protestosuna maruz kaldı . Zaman zaman tribünlere yönelik hareketlerde de bulunan Ronaldo'nun gergin tavırları dikkat çekti.



RONALDO'NUN 'METROPOLİTANO' KABUSU

Yıldız futbolcu, kariyerinde Atletico'ya karşı oynadığı 35 maçta 25 gol kaydederken, Atletico'nun yeni sahası Wanda Metropolitano'da çıktığı son dört maçta henüz gol ve galibiyet sevinci yaşayamadı.

Atletico'ya karşı oynadığı son dört maçta 0 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan Ronaldo'nun, son yıllardaki Atletico Madrid kabusu da sürmeye devam etti.



2022'DE TEK GOL

Cristiano Ronaldo, Manchester United ile 2022 yılında çıktığı 8 maçta sadece 1 gol atabildi. Manchester United'ın evinde Brighton ile karşılaştığı maçta ağları sarsarak uzun süren gol sessizliğini bozan Ronaldo, bu sezon toplamda oynadığı 30 maçta 15 gol ve 3 asist üretebildi.

YORUMLAR 7 TÜMÜ
  • Ayşenur kaya 2 yıl önce Şikayet Et
    e yordunuz adamı be. yeter artık.
    Cevapla
  • Berat celebi 2 yıl önce Şikayet Et
    Haklısın
    Cevapla
  • Can 2 yıl önce Şikayet Et
    Messinin gitigi takima bak 3 kisi var biliyorsuhuz ronaldonun sahsen gitiği m.untidi çop olarak görüyorum
    Cevapla
  • Gerçek 2 yıl önce Şikayet Et
    Ne hayal kırıklığı. Her maçta harika mı olması gerekiyor? Hangi oyuncuda var bu durum. Saçmalamayın.
    Cevapla
  • LM10 2 yıl önce Şikayet Et
    Ben messiciyim ve ronaldodan beklenen marifetler.
    Cevapla
  • Turgut Reis 2 yıl önce Şikayet Et
    Sanki messinin durumu pariste daha iyi.
    Cevapla
  • Muhammed Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Adam sadece Atletico gibi büyük bir takima 35 mac bir sezon diyelim 25 gol atmis ama hayal kirikligi olarak görüyorlar bizim ligde gol krallari zor atiyor bukadar gol
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR