Ömer Faruk Beyaz yol ayrımında

Fenerbahçe ile sözleşmesi sona erdikten sonra Stuttgart ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Ömer Faruk Beyaz takımdan ayrılabilir.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2022 15:19 GÜNCELLEME 31.05.2022 15:19 AVRUPA LİGLERİ
Ömer Faruk Beyaz yol ayrımında
Ömer Faruk Beyaz yol ayrımında

Alman ekibindeki ilk yılında beklentilerin altında kalan 18 yaşındaki futbolcu bu yaz transfer döneminde yeni bir takıma gidebilir.

Almanya'nın önde gelen gazetelerinden Bild, Ömer Faruk Beyaz'ın kiralık olarak takımdan ayrılabileceğini yazdı. Habere göre RB Salzburg genç oyuncuyla ilgilense de Stuttgart'a resmi teklifte bulunmadı.

Bundesliga'da ilk maçına Eintracht Frankfurt karşısında çıkan Ömer Faruk Beyaz bu sezon 5 maçta 79 dakika süre aldı.

Bild'e göre Ömer Faruk Beyaz'ın yanı sıra Danimarkalı genç yetenek Wahid Faghir'in de takımdan ayrılması bekleniyor.

Stuttgart bu sezon Bundesliga'da son maçta ligde kaldı. Hertha Berlin ile 33 puanda olan Stuttgart averajla ligde kalmayı garantiledi. (NTV Spor)

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • FB li 1 yıl önce Şikayet Et
    bu şekilde para kazandırmadan gitmekle iyi etmedin sevgili kardeşim tıpkı ali akmanın Bursaspor'dan ayrılışı ve Galatasaray'dan ayrılış şekli yanlış olan bazı gençler gibi ancak Allah yolunuzu açık etsin milli takıma hayır getirin yeter her işte bir hayır vardır gitmesen belkide Arda Güler bukadar kendini gösteremezdi
    Cevapla
  • nef'i 1 yıl önce Şikayet Et
    Ömer Faruk kardeşim Fenerbahçe'den ayrılarak hata yaptın. Cengiz, Merih vs isimler iyi örnekler fakat her giden parlayacak diye bir şey yok. Umarım bundan sonra kararlarınu doğru verirsin.
    Cevapla
  • Akif 1 yıl önce Şikayet Et
    Erken öten horoz hikayesi... Çocuk kendini Messi zannetti bir an...
    Cevapla
  • Mehmet 1 yıl önce Şikayet Et
    Ali Koç sana altın tepside imkanlar sunuyordu ancak sen kendini bir halt zannederek rest çektin. Daha yaşın 17-18 yaşındasın. Aşırı hırs işte böyle hatalar yaptırır.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Burnu biraz duzelmistir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR