Sörloth'tan transfer açıklaması! Beşiktaş ve Fenerbahçe...

Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin gündemine aldığı Norveçli golcü Alexander Sörloth, geleceğiyle alakalı olarak önemli açıklamalarda bulundu.

ABONE OL
GİRİŞ 31.05.2022 21:39 GÜNCELLEME 31.05.2022 21:40 AVRUPA LİGLERİ
Sörloth'tan transfer açıklaması! Beşiktaş ve Fenerbahçe...
Sörloth'tan transfer açıklaması! Beşiktaş ve Fenerbahçe...

Forvet transferi yapmak isteyen Fenerbahçe ve Beşiktaş, bonservisi RB Leipzig'de bulunan Alexander Sörloth'u gündemine almıştı.

Norveçli golcüden geleceğine ilişkin önemli açıklamalar geldi. Norveç basınına konuşan yıldız futbolcu bu sezon kiralık değil, kalıcı bir transfer yapmak istediğini söyledi.

İşte Sörloth'un öne çıkan açıklamaları:

"İhtiyacım olan süreyi aldığımda görevimi yerine getiririm"

"Ben ihtiyacım olan süreyi aldığımda görevimi yerine getiririm. Gittiğim her kulüplerde bu böyle olmuştur."

"Bu durum beni rahatlattı"

"Real Sociedad'ın satın alma maddesinin süresi geçti ancak görüşme yapmak mümkün. Satın alma maddesi geçtikten sonra oynamayacağımı düşündüm. Ama ondan sonra daha fazla güven kazandım, bu durum beni rahatlattı"

"Birçok futbolcu zamana ve güvene ihtiyaç duyuyor"

"Herkes sonunda ne kadar iyi olabileceğimi gösterdiğimi söyledi. Bence en iyi performansı göstermek için birçok futbolcu zamana ve güvene ihtiyaç duyuyor."

"Harika taraftarlar var"

"Sadece bir yıldır İspanya'da forma giymeme rağmen, eğer Real Sociedad'da kalsaydım bu kötü olmazdı. Harika taraftarlar var."

Adının Fenerbahçe ve Beşiktaş anılmasıyla alakalı da konuşan Sörloth şu ifadeleri kullandı:

"Hala özlediğim bir durum"

"Türkiye, harika bir futbol ülkesi, çok güzel anılarım var Türkiye'den. Maç günleri kesinlikle büyüleyiciydi, hala özlediğim bir durum. Geri dönmekle ilgili soruya cevap verdiğimde ortalık karışıyor. (Gülerek)

"Kalıcı bir transfer yapmak istiyorum"

"O kadarını düşünmedim ama bu yaz kiralanmak değil, kalıcı bir transfer yapmak istiyorum. Benim için önemli olan istendiğim ve önemli bir rol oynayacağımı düşündüğüm bir takımda yer almak. Real Sociedad, Leipzig veya başka bir takım... Bir takıma gitmek ve yüksek düzeyde birkaç yıl devamlılık göstermek güzel olabilir. Bunun kariyerim için fayda sağlayıp sağlamayacağını görmek güzel olur."

Son iki transferinde, sezonun başlamasının ardından transfer olduğunu ve bu durumun takım arkadaşlarına ve teknik direktöre alışmak konusunda zamanın geçmesine neden olduğunu belirten Sörloth, bu yaz daha erken transfer olmak istediğini söyledi.

Bonservisi 12 milyon Euro

Öte yandan Sörloth ile röportajı gerçekleştiren TV 2, Leipzig'in golcü futbolcu için 10-12 milyon Euro bonservis beklediğini ve Real Sociedad'ın önümüzdeki günlerde transfer için Alman ekibiyle görüşeceğini ifade etti.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 12 TÜMÜ
  • Öktem 1 yıl önce Şikayet Et
    Efendi sörlöt
    Cevapla
  • way be 1 yıl önce Şikayet Et
    Evet Türkiye harika futbolcu çöplüğü başka yerde de dikiş tutturamıyorsunuz
    Cevapla
  • Gs es Efe 1 yıl önce Şikayet Et
    Sosa gibi olacak bak görüşürüz
    Cevapla
  • omer gumus 1 yıl önce Şikayet Et
    buda hain wakamede... suratlara bak anlarsin o yuzden fb gitmeleri normal....
    Cevapla
  • Cafer C 1 yıl önce Şikayet Et
    Sizin için oynarken iyiydi değil mi? Nankörsünüz!
    Cevapla
  • Boş Adam... 1 yıl önce Şikayet Et
    tmm ama doktor ne dedi bu senin dedigine
    Cevapla
  • BABA61 1 yıl önce Şikayet Et
    mehmet ali yılmaz ın adını tesislere verdiniz adam fenerbahçeli :) siz bence hainlikle fenerbahçeyi suçlayacağınıza kendinize bakın çakma fenerliler hepinizin gönlünde fenerbahçe aşkı var itiraf edemiyorsunuz öyle olmasa fenerbahçeli biri sizde başkanlık yapamaz adı tesislere verilemezdi
    Cevapla
  • omer gumus 1 yıl önce Şikayet Et
    o daha hosnut ediyor onları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR