Ömer Faruk Beyaz 2. Lig yolcusu

Geçtiğimiz sezon olaylı bir şekilde Fenerbahçe'den ayrılarak Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk Beyaz'ın yeni adresi belli oldu.

ABONE OL
GİRİŞ 26.07.2022 13:17 GÜNCELLEME 26.07.2022 13:17 AVRUPA LİGLERİ
Ömer Faruk Beyaz 2. Lig yolcusu
Ömer Faruk Beyaz 2. Lig yolcusu

Fenerbahçe'nin alt yapısında yetişen ve büyük umutlar beslenen Ömer Faruk Beyaz sürpriz bir şekilde Fenerbahçe'den ayrılma kararı almıştı. Teknik direktör Tahir Karapınar döneminde A Takım'la idmanlara çıkan hatta Kadıköy'de Emre Belözoğlu'nun son maçında oyuna girip kaptanlık pazubandı takan genç futbolcu, sözleşmesi biter bitmez Alman takımı Stuttgart'a imza atmıştı.

Yeni adresi belli oldu

Bedelsiz olarak Alman ekibi Stuttgart'a transfer olan Ömer Faruk, istediği forma şansını Bundesliga'da bulamadı. Ligde 4 ve Almanya Kupası'da 1 maçta görev yapabilen Ömer Faruk Beyaz sadece 79 dakika görev yapabildi. Yeni sezonda da forma şansı bulamayacak olan Ömer Faruk Beyaz takımdan ayrılıyor. Genç futbolcu Bundesliga 2.ligi ekiplerinden FC. Magdeburg'a kiralık gitmek üzere.

Aradığını bulamadı

Stuttgart formasıyla ligde 4 ve Almanya Kupası'da 1 maçta görev yapabilen Ömer Faruk Beyaz sadece 79 dakika görev yapabildi. Bedelsiz olarak Stuttgart'a transfer olan 18 yaşındaki futbolcu bu sezon sadece 5 resmi maçta 79 dakika görev yapabildi. Ömer Faruk, 22 Ocak'ta oynanan ve 5 dakika görev aldığı Freiburg maçından bu yana forma yüzü göremedi.

Olaylı ayrılmıştı

Fenerbahçe'de o dönem sportif direktör olarak görev alan Emre Belözoğlu, Ömer Faruk Beyaz hakkında "Fenerbahçe'nin kendisine verdiği mukavelenin bence bir örneği yok. Fenerbahçe'nin haklarını göz önüne aldığımızda gözümüz kimseyi görmez." ifadelerini kullanmıştı.

KAYNAK : Milliyet
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • Karahasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki bir işe yaramıyormuş.
    Cevapla
  • Emperor 1 yıl önce Şikayet Et
    Aile kurbanı olmuş galiba. Zaten fizik olarak çok geride. Arda bile ilk 11 başlayamıyor. Biraz sabır gerekli. Avrupa için çok çalışmak lazım çalım atmakla olmuyor bu işler.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR