Manchester City'den Bournemouth'a farklı tarife!

İngiltere Ligi'nin ikinci haftasında Bournemouth'u konuk eden son şampiyon Manchester City, sahadan 4-0 galip ayrıldı.

ABONE OL
GİRİŞ 13.08.2022 19:02 GÜNCELLEME 15.08.2022 17:44 AVRUPA LİGLERİ
Manchester City'den Bournemouth'a farklı tarife!
Manchester City'den Bournemouth'a farklı tarife!

İngiltere Premier Lig'in ikinci haftasında Manchester City sahasında Bournemouth'u konuk etti.

İlk golü İlkay Gündoğan attı

İlk hafta West Ham United'ı deplasmanda Erling Haaland'ın golleriyle 2-0 yenen Manchester City, maça çok etkili başlarken; aradığı gole 19. dakikada ulaştı. Haaland'ın asistini gole çeviren İlkay Gündoğan ev sahibi ekibi 1-0 öne geçirdi.

31. dakikada Phil Foden'in asistini bu kez Kevin De Bruyne ceza sahası dışından şık bir vuruşla ağlarla buluşturdu. 6 dakika sonra bu kez roller değişti. Kevin De Bruyne'nin asistini bu kez Phil Foden ağlarla buluşturdu ve Manchester City 3-0 öne geçti.

Jefferson Lerma'nın 79. dakikada kendi kalesine attığı golle Manchester City farkı dörde çıkardı ve karşılaşma da 4-0 ev sahibi ekibin üstünlüğüyle tamamlandı. 

Manchester City bu galibiyetin ardından puanını 6 yaptı. İlk hafta Aston Villa'yı 2-0 yenen Bournemouth ise 3 puanda kaldı. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 1
  • Müslüman 1 yıl önce Şikayet Et
    haberin basinda 3-0 diyor sonunda 4-0 diyor.bunu düzeltin isterseniz.ben söyleyeyim 4-0 bitti
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR