Max Kruse kadro dışı bırakıldı

Bundesliga ekiplerinden Wolfsburg'un tecrübeli oyuncusu Max Kruse kadro dışı bırakıldı. Wolfsburg Teknik Direktörü Niko Kovac bu kararı açıkladı.

ABONE OL
GİRİŞ 11.09.2022 11:07 GÜNCELLEME 11.09.2022 11:07 AVRUPA LİGLERİ
Max Kruse kadro dışı bırakıldı
Max Kruse kadro dışı bırakıldı

Bundesliga ekiplerinden Wolbsburg'da flaş bir karara imza atıldı. Alman temsilcisi, 34 yaşındaki Max Kruse'yi süresiz olarak kadro dışı bıraktı. Wolfsburg'un kararını Teknik Direktör Niko Kovac açıkladı. Max Kruse bu sezon Wolfsburg formasıyla Bundesliga'da 5 maçta oynadı gol ya da asist üretemedi.

Reinbek altyapısında yetişen Max Kruse daha sonra Werder Bremen, St. Pauli, Freiburg, Borussia Mönchengladbach, Fenerbahçe ve Union Berlin formaları giydi. Wolfsburg'la olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Alman oyuncunun güncel piyasa değeri 3 milyon 500 bin euro olarak gösteriliyor.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 2
  • FB07 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizim takımlarımızdan biri çıkıp alır şimdi bu çöpü
    Cevapla
  • Fenerbahçeli 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizde bir zamanlar aldık o ÇÖPÜ amele...
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR