Futbolseverler haftasonu futbola doyacak

Sporseverler bu haftasonu futbola doyacak. Milli ara dönüşü ligimizde ve Avrupa liglerinde cumartesi ile pazar günleri dev maçlar oynanacak.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 11:22 GÜNCELLEME 30.09.2022 11:22 AVRUPA LİGLERİ
Futbolseverler haftasonu futbola doyacak
Futbolseverler haftasonu futbola doyacak

Sporseverler bu haftasonu futbola doyacak. Milli ara dönüşü ligimizde ve Avrupa liglerinde cumartesi ile pazar günleri dev maçlar oynanacak. Cumartesi Arsenal-Tottenham, Inter-Roma kozlarını paylaşacak, pazar günü ise derbiler sahne alacak. Önce Premier Lig'de Manchester City, Manchester United'la karşı karşıya gelecek, ardından Süper Lig'de Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi heyecana sahne olacak başlayacak.

Cumartesi günü 14.30'da İngiltere Premier Ligi'nde Arsenal ile Tottenham kapışacak. 19.00'da ise İtalya Serie A'da Inter-Roma mücadelesi oynanacak. 

Pazar günü 16.00'da Manchester derbisi yaşanacak, City sahasında United'ı konuk edecek. 20.00'de ise Süper Lig'de Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde heyecan fırtınası kopacak. Kısacası bu haftasonu sporseverler futbola doyacak. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR