Jeremain Lens, Fransa'da umduğunu bulamadı

Beşiktaş kariyeri sonrası Fransa'da üçüncü lig düzeyine tekabül eden Championnat National ekibi Versailles'da da forma şansı bulmakta zorlanıyor.

ABONE OL
GİRİŞ 30.09.2022 15:38 GÜNCELLEME 30.09.2022 17:53 AVRUPA LİGLERİ
 Jeremain Lens, Fransa'da umduğunu bulamadı
Jeremain Lens, Fransa'da umduğunu bulamadı

Kariyeri büyük bir düşüş periyoduna giren Jeremain Lens, Fransa 3. Ligi'nde de şans bulamıyor. Beşiktaş'taki sözleşmesinin bitmesiyle Fransa'da üçüncü lig düzeyinde yer alan Championnat National ekibi Versailles'a transfer olan Lens, sezon başından bu yana istediği forma şansını bulmakta zorlandı. 

21 dakika oynayabildi

Championnat National'de Versailles, sekizinci maçına çıkmaya hazırlanırken Jeremain Lens, bu lig düzeyinde büyük beklentilerle transfer edilmiş olmasına rağmen sadece 1 maçta oyuna sonradan girerek 21 dakika süre alabildi. 

8. hafta maçında yok

İlk 7 haftada 21 dakika süre alabilen Hollandalı oyuncu, 8. hafta maçları öncesinde ayak bileğinden sakatlandı. Takımının iç sahadaki karşılaşmasını tribünden takip edecek olan Lens'in ne zaman sahalara döneceğine ilişkin bir bilgi de bulunmuyor. 

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Adnan 1 yıl önce Şikayet Et
    Fikret Orman şaheser eserini goruyormusun
    Cevapla
  • Sakin 1 yıl önce Şikayet Et
    Düşün bizim ligin yedíğí kaziğin büyüklüğünü.Kimleri almişiz dolarlari saçmişiz
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR