PSG'de Kylian Mbappe krizi sürüyor

Paris Saint Germain'in Fransız yıldızı Mbappe'nin, kulübün oyuncularda baskı oluşturmak için açtığı sahte sosyal medya hesaplarının ortaya çıkmasının ardından sözleşmesini feshedebileceği belirtildi.

ABONE OL
GİRİŞ 13.10.2022 14:07 GÜNCELLEME 13.10.2022 14:14 AVRUPA LİGLERİ
PSG'de Kylian Mbappe krizi sürüyor
PSG'de Kylian Mbappe krizi sürüyor

Fransız yayın kuruluşu Mediapart'ın yaptığı çalışmanın ardından Paris Saint Germain'in, Kylian Mbappe başta olmak üzere çok sayıda isim üzerinde baskı kurabilmek ve eleştirilere yanıt vermek için sahte sosyal medya hesapları açtığı ortaya çıktı.

İspanyol Marca gazetesinde yer alan haberde ise PSG yönetiminin futbolcular ve başka takımların kulüplerinin yöneticilerini hedef aldığı iddia edildi.

Bir diğer İspanyol haber sitesi RMC Sport'a açıklamalarda bulunan spor hukuku uzmanı Tatiana Vassine, konuyla ilgili görüşlerinde "Profesyonel futbolcular, belirli süreli bir iş sözleşmesi ile kulüplerine bağlıdır. Bu tur sözleşmeler, ancak ciddi suistimallerde bozulabilir. Kulüpler, bu durumda futbolculara sözleşmesi süresince yapması gereken ödemeyi yapmakla yükümlüdür. Futbolcular sözleşmelerini feshedebilir ama Paris Saint Germain'de buna itiraz için dava açabilir." sözlerine yer verdi.

PSG spekülasyonları yalanladı

Paris Saint Germain yönetiminden bir isim RMC Sport'a yaptığı açıklamada konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı: "Paris Saint Germain, birçok sosyal medya ajansıyla çalışan uluslararası bir markadır. Kulübün ve ortaklarımızın başarılını tanıtmak ve kutlamak için sosyal medya kullanıyoruz. Kulüp olarak, herhangi bir kişiye zarar vermek için ajanslarla iletişim kurmadık."

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Son Raconcu 1 yıl önce Şikayet Et
    El bebek gül bebek bir de sırtımızda mı taşıyalım futbolcuları! İşini düzgün yapacak! Yıllık 150 milyon Euro kazanıyor bu karakter.İyi oynamayınca kemiklerini kırmak lazım bu karakterin!
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR