Haaland'ın başarılı performansının altında yatan yeni sebep!

Premier Lig'de Manchester City'de attığı goller ile dünya spor kamuoyunun gündeminde yer alan Haaland'ın iyi performansında yaşadığı profesyonel hayatın etkili olduğu öne sürüldü.

ABONE OL
GİRİŞ 26.10.2022 10:26 GÜNCELLEME 26.10.2022 11:08 AVRUPA LİGLERİ
Haaland'ın başarılı performansının altında yatan yeni sebep!
Haaland'ın başarılı performansının altında yatan yeni sebep!

Bu sezon başında Almanya Bundesliga takımlarından Borussia Dortmund'dan 75 milyon Euro karşılığında Manchester City'ye transfer olan Erling Haaland, İngiltere'de attığı gollerin yanında yaşadığı profesyonel hayatıyla da ilgi çekiyor.

Kendisine her anlamda çok iyi bakmaya çalışan Norveçli yıldız, İngiliz Daily Mail Gazetesi'nin haberine göre akşam 22.00 civarında uyumadan önce telefonu dahil tüm elektronik cihazları kapatıyor. Vücudunu dinlendirirken radyasyona maruz kalmak istemeyen Haaland, yatağa yatmadan önce ışığı filtrelemek için turuncu gözlük ve uyku kalitesini ölçmek için de uyku s'OuraRing' (Uyku ve fiziksel aktiviteyi izlemek için kullanılan akıllı bir yüzük) takıyor.



Fenerbahçeli King ilginç benzetmede bulunmuştu

Fenerbahçe'de forma giyen Joshua King'in Norveç Milli takımından arkadaşı olan Haaland, beslenmesine de çok önem veriyor. Öyle ki King, Haaland için bir röportajında "Onun gibi yemek yiyen birini daha önce görmedim. Bir ayı gibi yemek yiyor" demişti. 22 yaşındaki oyuncunun ise formunu korumak için günde 6 bin kalori aldığı ve beslenmesine bu sebeple dikkat ettiği ifade ediliyor.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Turgut Reis 1 yıl önce Şikayet Et
    Bizimkiler olsa saat 22 den sonra Istanbuk sokaklarinda gece hayatında artistlik yaparak geçirirler gecelerini. Birde karşı karşıya gelince neden başarısız oluyoruz diye sorarız kendimize, ya hakeme takılırız ya haksızlığa uğradık deriz herzamanki gibi ama kendimizi sorgulamayiz. Bizim disiplinligimizden diye ölürüzde söyleyemeyiz.
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR