Rangers'ta Rıdvan Yılmaz şanssızlığı!

İskoçya Ligi'nin 13. haftasında sahasında Aberdeen'i konuk eden Rangers'ta, mücadelenin 8. dakikasında Rıdvan Yılmaz ayağına aldığı darbenin ardından sakatlandı ve oyuna devam edemedi.

ABONE OL
GİRİŞ 29.10.2022 22:50 GÜNCELLEME 29.10.2022 22:50 AVRUPA LİGLERİ
Rangers'ta Rıdvan Yılmaz şanssızlığı!
Rangers'ta Rıdvan Yılmaz şanssızlığı!

İskoçya Premiership'in 13. haftasında Rangers sahasında Abderdeen'i konuk etti. İskoç ekibinin yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan renklerine bağladığı Rıdvan Yılmaz mücadeleye ilk 11'de başladı ancak sonunu getiremedi.

Ibrox Stadyumu'nda oynanan mücadelenin 8. dakikasında genç oyuncu rakibiyle girdiği ikili mücadelede ayağına bir darbe alarak yerde kaldı. Bir süre saha kenarında tedavisi yapılan Rıdvan Yılmaz, daha sonrasında ise oyuna devam edemedi.

Forma şansı bulmakta zorlanıyordu

Milli oyuncu, İskoç ekibinde forma şansı bulmakta zorlanıyordu. Yazın Beşiktaş'tan ayrılıp Rangers'ın yolunu tutan Rıdvan, şu ana kadar tüm kulvarlarda yalnızca 75 dakika süre aldı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Lunapınar 1 yıl önce Şikayet Et
    Nedir bu çocuğun çektiği
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR