Aboubakar kendini Salah ile kıyasladı! "Ben de yapabilirim"

Beşiktaş'ın eski golcüsü Vincent Aboubakar, kendini Liverpool'un dünyaca ünlü yıldızı Mohamed Salah'la kıyasladı.

ABONE OL
GİRİŞ 08.11.2022 15:26 GÜNCELLEME 08.11.2022 15:39 AVRUPA LİGLERİ
Aboubakar kendini Salah ile kıyasladı! "Ben de yapabilirim"
Aboubakar kendini Salah ile kıyasladı! "Ben de yapabilirim"

Futbol kariyerini Suudi Arabistan ekibi Al Nassr'da sürdüren ve iki faklı dönemde Beşiktaş forması da giyen Vincent Aboubakar, Liverpool'un Mısırlı yıldızı Mohamed Salah'la ilgili ses getirecek açıklamalarda bulundu.

30 yaşındaki Kamerunlu forvet, kendisi ile Mohamed Salah arasındaki tek farkın Mısırlı yıldızın büyük bir kulüpte oynamasını gösterdi.



"Onun yaptığı her şeyi yapabilirim"

Suudi Arabistan’da Al Nassr forması giyen Aboubakar, 90FootbalFr'ye verdiği demeçte "Salah’tan etkilenmiyorum. Ben de onun yaptığı her şeyi yapabilirim. Sadece büyük bir kulüpte oynama fırsatına sahip değilim. O Premier Lig’deki en iyi golcülerden biri. Ama bu benim fikrim ve bakış açım. İnsanların hoşuna gitmezse, umrumda değil" ifadelerini kullandı. 

Son beş sezon...

Premier Lig'de beş sezondur Liverpool forması giyen Mohamed Salah, Kırmızılar ile 274 maçta 170 gol attı. Son beş sezonda Porto, Beşiktaş ve Al Nassr formaları giyen Vincent Aboubakar ise 128 maçta 59 gole imza attı.

KAYNAK : Haber7
Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 1
  • Türk 1 yıl önce Şikayet Et
    Sen kimin umrundasın kardeş? Haber olmasa seni hatırlatan yok
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR