Clyle Larin'in yeni adresini duyurdular!

Beşiktaş'ın eski oyuncu Clyle Larin, Belçika ekibi Club Brugge'da tutunamadı. Larin'in yeni adresi ise La Liga ekibi Real Valladolid oluyor.

ABONE OL
GİRİŞ 23.01.2023 15:19 GÜNCELLEME 23.01.2023 15:19 AVRUPA LİGLERİ
Clyle Larin'in yeni adresini duyurdular!
Clyle Larin'in yeni adresini duyurdular!

Beşiktaş'tan bedelsiz olarak Club Brugge'e transfer olan ve orada bir türlü tutunamayan golcü oyuncu Cyle Larin'e talipler çıkmaya devam ediyor. 

İSPANYA YOLCUSU

Fabrizio Romano'nun haberine göre Real Valladolid, uzun zamandır beklediği forvet transferini tamamlamaka üzere. İspanyol ekibi, bir dönem Beşiktaş forması da giyen Cyle Larin'in transferinde son aşamaya geldi.

TEK GOL ATTI

Bu sezon Belçika Ligi'nde 9 karşılaşmada görev alan Larin, asist yapamadı. Genç oyuncu Belçika ekibinde ise sadece 1 gol atabildi.

TEKLİFLER VAR

Real Valladolid'in yanı sıra Cádiz ve PAOK da Larin için Club Brugge'a resmi teklifte bulunmuştu. Ancak Kanadalı golcü, tercihini Real Valladolid yan kullanacağı iddia edildi.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 5
  • serdar1905 1 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu lan tırıvırı Lepistes,ne oldu, Beşiktaş'ta gördüğün ilgiyi Avrupa'da göremedin mi,göremezsin zaten,attan inip eşeğe binmeye devam edeceksin.
    Cevapla
  • Taraftar 1 yıl önce Şikayet Et
    Merak etmeyin, bizim dik duruşlu onursal yönetim devre arası bulup getirir ve uzerine değerinden 4 - 5 katı para verir buna.
    Cevapla
  • Kakosa 1 yıl önce Şikayet Et
    Beşiktaş ta el üstünde tutuluyordu. Kendi takımında bile son haftalarda yedeğe bile giremiyor. Beşiktaş ın verdiği ücreti beğenmedi. 500 bin Euro kimse almaz.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Şimdi senelik 100 bin euroya oynarsın
    Cevapla
  • cahil 1 yıl önce Şikayet Et
    Olur olur
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR