Burak Yılmaz'ın takımı 6 gün içinde dev yardımı topladı!

Fortuna Sittard'ın başlattığı kampanyada 6 gün içinde dev bir rakama ulaşıldı. Hollanda'da Fortuna Sittard'ın start verdiği ve 'Giro555' şirketinin yardım organizatörlüğünü yürüttüğü kampanyada 24 milyon 731 bin 78 euro toplandı.

ABONE OL
GİRİŞ 15.02.2023 09:27 GÜNCELLEME 15.02.2023 09:27 AVRUPA LİGLERİ
Burak Yılmaz'ın takımı 6 gün içinde dev yardımı topladı!
Burak Yılmaz'ın takımı 6 gün içinde dev yardımı topladı!

Burak Yılmaz'ın takımı Fortuna Sittard'ın başlattığı kampanyada Hollandalı yardım kuruluşu Giro555, Türkiye ve Suriye'deki depremzedeler için 24 milyon 731 bin 78 Euro bağış toplandığını açıkladı. Kuruluşun sosyal medya hesabından yapılan açıklamada "Depremzedeler için sadece altı günde yaklaşık 25 milyon euro toplandı. Hala ek yardıma ihtiyaç var" denildi. Kampanya bitirilmedi ve daha fazla maddi rakama ulaşılması için çalışmalar devam ediyor.

BİZİ YALNIZ BIRAKMADILAR

Türklerin yönetimindeki Hollanda ekibi Fortuna Sittard Başkanı Işıtan Gün, "Kampanya dışında farklı yardım yolları için de çalışmalarımız sürüyor. Burak Yılmaz ve Oğuzhan Özyakup, bugüne kadar birçok toplantı yaptı. Girişim için desteklerini esirgemeyen Hollanda Futbol Federasyonu'na ve forma sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizleri yalnız bırakmadılar. Herkes elini taşın altına koydu. Yardım eden herkese ne kadar teşekkür etsem az" dedi.

NİYETLER ÖNEMLİ VE GÜZEL

Başkan Işıtan Gün, "Sadece bu kampanya ile sınırlı kalmayacağız. Halen üzerinde çalıştığımız diğer girişimlerimiz de var. Yurt içinden ve yurt dışından her gün farklı farklı yardım haberlerini okuyoruz. İnanın rakam az da olsa, çok da olsa burada niyet çok önemli ve eylemler çok güzel. Herkes elinden gelenin en iyisini yapıyor. Umarım bu felaketin yaralarını en kısa sürede sararız. Zor günlerdeki dayanışmamız da hiçbir zaman unutulmayacak" açıklamasını yaptı.

KAYNAK : Akşam
Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 17 TÜMÜ
  • Ali 1 yıl önce Şikayet Et
    Emeği gecen herkesten Allah binlerce kez razı olsun inşallah
    Cevapla
  • Recep 1 yıl önce Şikayet Et
    tabi tabi helal olsun...garibanlar parasını, çeketini veriyor bunlarda aracı olarak kendine reklam yapıyor...şahıs olarak kendi açıkladığı rakam 300bincik...bu kral dediğiniz zat zamanında milli takımda prim için olay çıkaranların başında geliyordu!!!!
    Cevapla
  • Fatih 1 yıl önce Şikayet Et
    Receb sen hayatta hiçbir türlü mutlu olamazsın mümkün değil kendine zararı var bu tür bir bakışın. Haa dostların ailene de zararı olacaktır. Adamlar yardım toplamışlar ne güzel haber de geç en azından sinir küpüne dönmüşsün.
    Cevapla
  • enes 1 yıl önce Şikayet Et
    hiç bir hayrınız yok bari köstek olmayın hayır işleyenlere . Adam aracı olmuş 25 milyon toplamış . sende aracı olup toplasana o parayı . sizin gibiler devlete ancak köstek olursunuz
    Cevapla
  • Habini 1 yıl önce Şikayet Et
    Bunlari yazdin ya simdi eline ne gecti ? Kardesim kalpleriniz cok art niyetli .. Allah islah etsin
    Cevapla
  • Galatasaray 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun krall
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Hayırlı bir iş için elini taşın altına koyan,önderlik yapan kardeşlerimizden Allah razı olsun.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR