Daha 19 yaşında! 103 milyona Real Madrid'e transfer oldu

Almanya Bundesliga ekiplerinden Borussia Dortmund, İngiliz futbolcusu Jude Bellingham'ın transferi konusunda İspanya ekibi Real Madrid ile anlaşmaya vardığını duyurdu.

ABONE OL
GİRİŞ 07.06.2023 18:01 GÜNCELLEME 07.06.2023 18:01 AVRUPA LİGLERİ
Daha 19 yaşında! 103 milyona Real Madrid'e transfer oldu
Daha 19 yaşında! 103 milyona Real Madrid'e transfer oldu

İspanya LaLiga'da sezonu 2'nci sırada tamamlayan ve Şampiyonlar Ligi'ne yarı finalde veda eden Real Madrid, transfer çalışmalarına başladı.

İspanyol ekibi, Borussia Dortmund forması giyen 19 yaşındaki orta saha Jude Bellingham için Borussia Dortmund ile anlaşmaya vardı.

Borussia Dortmund'tan yapılan açıklamaya göre Madrid ekibi, bu transfer için 103 milyon Euro sabit transfer bedeli ödeyecek. Yapılan açıklamada ayrıca İspanyol ekibinin ve oyuncunun sportif başarılarına göre değişkenlik gösterebilecek azami yüzde 30 oranında bonus ödeneceği belirtildi. 

2020 yılında Birmingham City'den Borussia Dortmund'a 25 milyon Euro bedel ile transfer olan Bellingham bu sezon çıktığı 42 maçta 14 gol atıp 7 asist yapma başarısı gösterdi. 19 yaşındaki oyuncu, İngiltere Milli Takım formasını da 24 kez terletti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 8 TÜMÜ
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    ya bu adamlar arda dan kerem den çok mu yetenekliler bizde 20 milyon eurolar adamlar 100 milyon eurolardan satış yapıyor.
    Cevapla
  • alexde souza 10 ay önce Şikayet Et
    hep boş transfer boş para bunlar nerede o eski yıldızlar pavel nedved batistuta cafu r.carlos ronaldinho brezilyalı ronaldo owen henry pires rivaldo beckham veron esas yıldız bunlardı şimdi bunun gibileri bulamazsın şimdiki oyuncularda kendini birşey yıldız sanıyorlar şimdiki oyuncular yıldız denilen oyuncular eskilerin ancak kramponlarını taşırlar
    Cevapla
  • dincer 10 ay önce Şikayet Et
    Şampiyonluğu son maçda kaybeden takın oyuncusu birde ingiliz oyuncular ispanya da iş yapamıyor bunu önceki yıllarda gördük
    Cevapla
  • Ramazan 10 ay önce Şikayet Et
    Dortmund bu işi biliyor
    Cevapla
  • Levrock 10 ay önce Şikayet Et
    Ardayi alsin, Dortmund iki sene sonra onuda 100 milyona satar.
    Cevapla
  • Dobermann 10 ay önce Şikayet Et
    Komik olma. O. Yere. Atmayi seviyor bunlar. Ayakta kalmayi. Burda ne. Ardoskiler varki sizde kalsin
    Cevapla
  • tarık 10 ay önce Şikayet Et
    önce arda kendi takımında sürekli oynasın
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR