Emmanuel Macron Mbappe için devreye girdi!

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, "Kylian Mbappe'nin Fransa'da kalması için elimden geleni yapacağım." dedi.

ABONE OL
GİRİŞ 14.06.2023 19:46 GÜNCELLEME 14.06.2023 20:36 AVRUPA LİGLERİ
Emmanuel Macron Mbappe için devreye girdi!
Emmanuel Macron Mbappe için devreye girdi!

Fransız yıldız futbolcu Kylian Mabappe'nin PSG'deki geleceği belirsizliğini korurken takımdan ayrılacağı yönündeki iddialar da kuvvetlenmeye başladı. 

Emmanuel Macron: Elimden geleni yapacağım

Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron, bu konuyla ilgili açıklamalarda bulundu. Macron, Mbappe'nin takımdan ayrılma ihtimaliyle ilgili yöneltilen soruya "Şu an ne olup bittiğini bilmiyorum ama Mbappe'nin kalması için elimden geleni yapacağım." şeklinde cevap verdi. 

Macron daha önce de devreye girmişti

Geçen yıl da Mbappe'nin takımdan ayrılması gündeme gelmiş ancak devamında yıldız oyuncu takımıyla sözleşme yenilemişti. 24 yaşındaki futbolcu Mayıs 2022'de PSG ile 3 yıllık yeni sözleşme imzalamıştı. Başarılı forvet aylar sonra bu kararında Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un etkili olduğunu açıkladı. 

Mbappe: "Macron beni aradı"

Mbappe yaptığı açıklamada "Macron beni aradı. Ayrılmak istediğini biliyorum. Fransa'da çok önemli olduğunu söylemeliyim. Burada tarih yazma fırsatın var. Herkes seni seviyor" diye konuştuğunu söylemişti. 

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR