Rıdvan Yılmaz konuştu! Beşiktaş'a dönecek mi?

İskoç takımı Rangers'ın Türk sol beki Rıdvan Yılmaz, eski takımı Beşiktaş'a döneceği iddialarına yanıt verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 23.06.2023 17:20 GÜNCELLEME 23.06.2023 21:54 AVRUPA LİGLERİ
Rıdvan Yılmaz konuştu! Beşiktaş'a dönecek mi?
Rıdvan Yılmaz konuştu! Beşiktaş'a dönecek mi?

İskoçya'nın Rangers takımında oynayan Rıdvan Yılmaz, kariyer planlaması ve İskoçya'daki günleriyle ilgili açıklamalarda bulundu. TRT Spor'a konuşan Rıdvan Yılmaz'ın açıklamaları şöyle:

"RANGERS'TA TESİSTE KALMA DURUMU YOK"

"İskoçya'da tek başıma yaşıyorum. Evi temizleme konusunda kendimi geliştirdim. Orada tesiste kalma gibi bir durum yok. Maç günlerinden kamp yok. Maçtan üç saat önce statta toplanıp, yemeğimizi yiyoruz ve maça çıkıyoruz."

"CELTIC MAÇINDA TARAFTAR İNANILMAZDI"

"Çok derbide oynadım ama Celtic maçında taraftarla inanılmazdı. Oyuncular inanılmaz çalışmayı seviyorlar. İlk gittiğimde fiziksel olarak hazır değildim. 62 kilo gittim oraya. 65 kilo olunca fiziğimi geliştireceğimi söylediler. Orada çalışmadığın zaman göze batıyorsun. Orada bana belli bir program verdiler ve onu uyguladım."

"İSKOÇYA LİGİ, FİZİKSEL OLARAK SÜPER LİG'DEN İYİ"

"Türkiye Ligi'ne göre İskoçya'da fizk kalite daha yukarıda. Fiziksel olarak bizden çok kuvvetliler. Antrenmanlar da maçlar da çok sert geçiyor. Kuvvet çok farkı bir seviyede orada."

"VAN BRONCKHORST İLE ARKADAŞ GİBİYDİK"

"Giovanni van Bronckhorst ile daha arkadaş gibiydik. Şakalaşırdı bizlerle. Şimdi hocamız Michael Beale ise biraz daha ciddi. Sağolsun bana son 5 maçta şans verdi."

"MASUAKU'DAN HERKES MEMNUN"

"Arthur Masuaku iyi bir oyuncu. Kariyerli bir futbolcu, Premier Lig'de oynamış. İzlediğim, gördüğüm kadarıyla herkes mutlu kendisinden."

"TÜRKİYE'YE DÖNMEYİ DÜŞÜNMÜYORUM"

"Şu anda planlarımın arasında Türkiye'ye dönmek gibi bir düşüncem yok. Çok büyük konuşmamak lazım ama gerçekten şu anda Türkiye'ye dönmeyi düşünmüyorum. Zamanı geldiğinde futbolu Beşiktaş'ta bırakmak isterim"

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR 4
  • Sivasspor 10 ay önce Şikayet Et
    Anlamadığım türkiyenin en büyük kulüplerinden birinde banko ilkonbirde oynarken iskoçyada yedek kulübesinde niye kendini çürütüyorsun.para dersen türkiye vergi cenneti.
    Cevapla
  • Yusuf313e 10 ay önce Şikayet Et
    Bu bebe niye milli takimda degil
    Cevapla
  • mehmet 10 ay önce Şikayet Et
    yawww he he. o yüzden mi ilk 11 desin yarin bir gün döner ve kaybolur gidersin
    Cevapla
  • malatya balabanlı 10 ay önce Şikayet Et
    Yurt dişına çıkan oyuncular genelde fizik kondisyon olarak türkiye ligi oldukça zayıf diyorlar evet ciddi çalışma antreman yok , bir gol atan yıldız oluyor . Yerli hocalar neden futbolcunun gücünü arttıracak çalışma yapmıyor .
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR