Mbappe ile PSG yönetimi yine karşı karşıya! Başkan rest çekti

Fransız süper yıldız Kylian Mbappe ile PSG yönetimi karşı karşıya geldi. Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, "Kimse kulüpten büyük değil" ifadeleri ile yıldız futbolcuya rest çekti.

ABONE OL
GİRİŞ 07.07.2023 00:42 GÜNCELLEME 07.07.2023 00:42 AVRUPA LİGLERİ
Mbappe ile PSG yönetimi yine karşı karşıya! Başkan rest çekti
Mbappe ile PSG yönetimi yine karşı karşıya! Başkan rest çekti

Fransız yıldız Kylian Mbappe, uzun zamandır transfer gündemini meşgul ediyor. Paris Saint Germain yönetimi, transfer iddialarından rahatsız.

Paris Saint Germain Başkanı Nasser Al-Khelaifi, yıldız oyuncuya sert ifadelerle resti çekti.

"Kimse kulüpten büyük değil"

"Kylian Mbappe isterse takımda kalabilir. Gitmek istediğini gördüğümde şok oldum. Onun kalmasını istiyoruz. 2 hafta içinde karar vermek zorunda, 2 haftayı geçemez. Kimse kulüpten büyük değil. Mbappe'nin bizimle yeni bir sözleşme imzalaması gerekiyor. Dünyanın en iyi oyuncularından birinin takımdan bedelsiz ayrılmasına izin vermek istemiyoruz. Bu imkansız. Mbappe de eminim bu görüştedir. Kulübüne para kazandırmadan takımdan ayrılmayacaktır"

300 milyon avro imza parası ve yıllık 100 milyon euro maaş karşılığında Paris temsilcisi ile 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalayan Mbappe, opsiyonun kullanılmaması durumunda gelecek yaz serbest statüde olacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR 11 TÜMÜ
  • Anadolu 9 ay önce Şikayet Et
    Mbappe'yi PSG''nin hem başkanı hem de teknik direktörü yapın hemen. Daha iyi olur.
    Cevapla
  • fairtru 9 ay önce Şikayet Et
    Come to Real
    Cevapla
  • tuğrulbey 9 ay önce Şikayet Et
    real madrite gitsin arda ile beraber şampiyonluk yaşarlar
    Cevapla
  • Hamdi 9 ay önce Şikayet Et
    Ayrıl şu takımdan Allah aşkına Mbappe. Arkasında o Katarlı iş adamı olmasa zaten çöp takım Paris. Real’e transfer olursan daha iyi olur senin için.
    Cevapla
  • Mbappe 9 ay önce Şikayet Et
    Tamam abi.
    Cevapla
  • Mbappe: 9 ay önce Şikayet Et
    Tamam abi, gidiyorum
    Cevapla
  • Abem 9 ay önce Şikayet Et
    bu futbolcu maaslari nasil ödeniyor benim aklim ermiyor ya kulüblerin durumu belli forma satisi tribün billetleri ortalama stadlar diyelim 50 bin olsun hadi sponsorlarida hesab edelim ama bir futbolcunun maasi 100 miliyon euro bunlarin ayrica hotel, ucak biletleri vesayre bir sürü masraflari var bu is nasil dönüyor cok ilginc sorunsuz dönüyorsa ozaman iscilerin maaslarinida yükseltin
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR