Çılgın teklifi kabul ettiler! Tam 300 milyon Euro...

Fransız devi PSG'nin Suudi Arabistan ekibi Al Hilal'in Kylian Mbappe için yaptığı 259 milyon poundluk teklifi kabul ettiği iddia edildi.

ABONE OL
GİRİŞ 24.07.2023 19:18 GÜNCELLEME 24.07.2023 21:27 AVRUPA LİGLERİ
Çılgın teklifi kabul ettiler! Tam 300 milyon Euro...
Çılgın teklifi kabul ettiler! Tam 300 milyon Euro...

PSG'de Kylian Mbappe krizinin nasıl çözüleceği merak konusu. PSG ile sözleşmesinin son yılına giren ve Fransız deviyle yeni kontrat yapmaya yanaşmayan Kylian Mbappe, kadro dışı bırakılmıştı.

KYLIAN MBAPPE'NİN AKIBETİ MERAK KONUSU

Fransız yıldızın Real Madrid'e transferi gündeme gelirken, İspanyol devinin Kylian Mbappe için bonservis ödemeyi düşünmediği, gerekirse oyuncunun bedava transferi için 1 yıl bekleyebileceği öne sürülmüştü.

AL-HILAL'DEN 300 MİLYON EURO'LUK RESMİ TEKLİF

Kylian Mbappe konusunda tam bir çıkmaza giren PSG'nin imdadına Al-Hilal yetişti. Athletic'te yer alan habere göre Al-Hilal, yıldız futbolcu için PSG'ye 300 milyon Euro'luk rekor bir teklif yaptı.

Ayrıca İngiltere basınından Sky Sports'un haberine göre PSG, Al Hilal'in Kylian Mbappe için yaptığı 259 milyon poundluk teklifi kabul etti.

KYLIAN MBAPPE TARİHE GEÇEBİLİR

Kylian Mbappe'nin transferinin söz konusu rakama gerçekleşmesi halinde Fransız futbolcu, en yüksek bedelli Transfer satışı olarak tarihe geçecek. Bu alanda rekor 222 milyon Euro ile Neymar'a ait.

YILLIK 700 MİLYON EURO MAAŞ İDDİASI

Öte yandan gazeteci James Benge'nin haberine göre Al-Hilal, Kylian Mbappe'ye yıllık 700 milyon Euro ücret önerecek ve oyuncuya 1 yıllık mukavele teklif edecek.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 28 TÜMÜ
  • Kardeş 9 ay önce Şikayet Et
    Az vermisler en az 500 mil. Vermesi lazim...
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Başkasının parası üzerinden niye ahkâm kesiliyor anlamış değilim.senin harcadığın paranın hesabını yaptın mı hiç.
    Cevapla
  • BİRİNCİ MURAT 9 ay önce Şikayet Et
    sizin paranız varsa ALLAHımında bunu soracak hesabı var.
    Cevapla
  • Mehmet 9 ay önce Şikayet Et
    Bunun hesabını Allah a nasıl verecekler?
    Cevapla
  • Haci 9 ay önce Şikayet Et
    Bizim acilar suuda dolar veriyor.suudlar hristiyan yada hangi dine mensup ise onlara veriyor.sonra mermi silah olarak maslumlara dönüyor.helallll.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR