Rıdvan Yılmaz siftah yaptı! Rangers rahat turladı

Rangers'in İskoçya Lig Kupası Çeyrek Final maçında Livingston'u 4-0 mağlup ettiği maçta Rıdvan Yılmaz enfes bir gol kaydetti.

ABONE OL
GİRİŞ 28.09.2023 00:08 GÜNCELLEME 28.09.2023 10:00 AVRUPA LİGLERİ
Rıdvan Yılmaz siftah yaptı! Rangers rahat turladı
Rıdvan Yılmaz siftah yaptı! Rangers rahat turladı

İskoçya Lig Kupası Çeyrek Final maçında Rangers ile Livingston karşı karşıya geldi. Rangers, mücadeleyi 4-0 kazandı.

2022 yazında Beşiktaş'tan Rangers'a transfer olan milli futbolcu Rıdvan Yılmaz, 66'ıncı dakikada Lionel Messi'den görmeye alışık olduğumuz bir gole imza attı.

Topu kendi yarı sahasında alan Rıdvan Yılmaz, orta sahadan rakip kaleye doğru sürmeye başladı. Rakiplerini süratiyle geçen 22 yaşındaki futbolcu, ceza yayına geldiğinde sol ayağıyla vuruşunu yaptı. Rıdvan'ın şutunda top, sol köşeden ağlarla buluştu.

Rangers yarı finalde

Rangers, rakibini 4-0 yenerken maçın golleri Sima (2), Rıdvan Yılmaz ve Jack'ten geldi. İskoç takım lig kupasında adını yarı finale yazdırmayı başardı.

Rangers'ta ilk gol sevinci

Bu sezon 3'üncü maçına çıkan Rıdvan Yılmaz, Rangers formasıyla ilk golünü de attı. 66'ıncı dakikada rakip ağları havalandıran Rıdvan, 73'te yerini Barisic'e bıraktı.


Bakan Bak: "Hay maşallah!"

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Osman Aşkın Bak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Rangers forması giyen Rıdvan Yılmaz'ı attığı golden ötürü tebrik etti. Bakan Bak paylaşımına "Hay maşallah!" notu da eklemeyi ihmal etmedi.

SeyfullahKAYGUSUZ Haber7.com - Editör
Haber 7 - SeyfullahKAYGUSUZ

Editör Hakkında

1998 yılında Sivas'ta doğdu. Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Gazeteciliğe 2016 yılında başladıktan sonra çeşitli TV, ajans ve haber sitelerinde görev aldı. 2021 yılında Haber7.com ailesine dahil oldu. Meslek hayatına Haber7.com'da 'Spor Editörü' olarak devam etmektedir. Osmanlıca ve İngilizce bilmektedir.
YORUMLAR 5
  • çağrıbey 7 ay önce Şikayet Et
    anı yaşamak lazım helal olsun Rıdvan kardeşimize gurur duyduk en zor atılan goller den birini atmış maşallah
    Cevapla
  • Anadolu 7 ay önce Şikayet Et
    Bence abartı olmuş messiyi sevmeme rağmen messiye ayıp olur şut bile çekmemiş bu oğlan türkiyede iş görür yalnız kuzey ülkeri onun tarzı değil hıza ve fiziğe dayalı teknik oyun oynuyorlar fakat gsdeki angelino dan hiç bir eksiği yok türkiyede her takımda rahat oynar
    Cevapla
  • malatya balabanlı 7 ay önce Şikayet Et
    Beşiktaş abubakar hariç bütün kazmaları doldurmuş , rıdvanı vermiş .
    Cevapla
  • Oktay 7 ay önce Şikayet Et
    2-3 yıldız ilk kez katkı yaptı takımına, abartmayın
    Cevapla
  • İklimDeğişikliği 7 ay önce Şikayet Et
    Ah beşiktaş bu genc futbolcu verilirmi ?
    Cevapla

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR