Arda Güler, İlkay Gündoğan'a karşı! İlk kupa heyecanı

İspanya Süper Kupa finalinde Arda Güler'li Real Madrid, İlkay Gündoğan'lı Barcelona ile karşılaşacak. Kazanan taraf kupada mutlu sona ulaşacak.

ABONE OL
GİRİŞ 14.01.2024 09:54 GÜNCELLEME 15.01.2024 00:35 AVRUPA LİGLERİ
Arda Güler, İlkay Gündoğan'a karşı! İlk kupa heyecanı
Arda Güler, İlkay Gündoğan'a karşı! İlk kupa heyecanı

İspanya Süper Kupa yarı finalinde Real Madrid, normal süresi 3-3 biten maçta Atletico Madrid'i 5-3 mağlup ederek adını finale yazdırmıştı. İlkay Gündoğan'lı Barcelona ise yarı finalin diğer maçında Osasuna'yı 2-0 mağlup ederek finale kaldı.

ARDA GÜLER KADRODA

Real Madrid formasını ilk kez İspanya Kral Kupası'nda Arandina maçında giyen Arda Güler'in bu maçta da gidişata göre süre alması bekleniyor.

İspanyol basınında yer alan haberlerde milli futbolcunun Atletico Madrid maçında olduğu gibi Barcelona karşılaşmasında oyuna sonradan girebileceği ifade edildi.

Arda Güler, İspanya Süper Kupa için açıklanan kamp kadrosunda yer almıştı. Milli futbolcu Atletico Madrid'le oynanan yarı final maçının 112. dakikasında oyuna girmişti.

El Clasico'ya sahne olacak İspanya Süper Kupa finali bugün oynanacak.
TSİ 22.00'de başlayacak karşılaşmayı Juan Munuera yönetecek. Mücadele Tivibuspor'dan yayınlanacak.

Müsabakayı Real Madrid'in kazanması durumunda milli futbolcu Arda Güler, İspanya kariyerinin ilk kupasını kazanacak.

Osman Kocaer Haber7.com - Muhabir
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da mesleki hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR 9 TÜMÜ
  • Gurbetçi 8 ay önce Şikayet Et
    Senden fazla Türk!
    Cevapla
  • başgan 8 ay önce Şikayet Et
    İlkay, hani şu alman milli oyuncu. bize ne ki ondan.
    Cevapla
  • Hde 8 ay önce Şikayet Et
    Arda çok başarılı olacak inşallah ama yavaş yavaş acele etmeden. Benzema Real Madrid'de hemen Benzema olmadı sabır ve çalışarak olucak İnşallah
    Cevapla
  • Levrock 8 ay önce Şikayet Et
    Cok acele ediyoruz, Arda daha henüz 18 yasinda, bu sezon öyle pek fazla süre bulmaz ancak gelecek sezon Modric ve Kroos un gitmesiyle ana 11 in degismez isimlerinden biri olacak insallah. Biraz sabir edin, gelecek sezondada ilk 11 e giremezse bile, en gec bir sonraki sezon bunu basarir. Acele etmeyin, cocukta o kumas var.
    Cevapla
  • Mehmet 8 ay önce Şikayet Et
    iyi anla,önceki maçta ki gibi yi anlamamişsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR