Rıdvan Yılmaz ayrılacak mı? Rangers'tan açıklama

İskoçya Ligi ekiplerinden Rangers'ın teknik direktörü Philippe Clement, Rıdvan Yılmaz'ın transferi hakkındaki soruya cevap verdi.

ABONE OL
GİRİŞ 17.01.2024 15:26 GÜNCELLEME 17.01.2024 15:26 AVRUPA LİGLERİ
Rıdvan Yılmaz ayrılacak mı? Rangers'tan açıklama
Rıdvan Yılmaz ayrılacak mı? Rangers'tan açıklama

Rangers, hazırlık maçında Danimarka ekibi Kopenhag'la karşılaştı. 2-2'lik eşitlikle biten maçın ardından açıklamalarda bulunan Clement, transfere ilişkin de değerlendirmelerde bulundu.

Clement, uygun teklifin gelmesi halinde tüm oyuncuların transferini görüşebileceklerini söyledi.

Rıdvan Yılmaz'ın ayrılıp ayrılmayacağıyla ilgili soruya Clement, "Buna cevap veremem çünkü burada bulunan herkes Rangers'ın oyuncusu. Rangers'taki her oyuncu için reddedilemeyecek bir teklif gelirse bunu değerlendiririz. Şu anda durum böyle değil. Rıdvan burada ve maça ilk 11'de başladı. Oyuncuların gerçekten burada olmak istediklerini göstermeleri gerekiyor." yanıtını verdi.

RIDVAN YILMAZ'IN BU SEZONKİ PERFORMANSI

Beşiktaş'tan 2022'de Rangers'a Transfer olan Rıdvan Yılmaz, bu sezon İskoç ekibinde 14 maçta süre aldı. Lig Kupası'nda 1 gol kaydeden milli futbolcu, 1 asist kaydetti.

Mehmet Can Belören Haber7.com - Spor Sorumlusu
Haber 7 - Mehmet Can Belören

Editör Hakkında

Gazeteciliğe 2007 yılında Marmara FM'de başladı. 2009 yılından bu yana Haber7.com kadrosunda yer alıyor. Haber7.com'da gündem editörü, görsel editör, spor editörü görevlerinde bulundu. Şu an Haber7.com Spor Sayfası sorumlusu olarak meslek hayatına devam etmektedir. Mehmet Can Belören; Medya ve İletişim ile Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezundur.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR