Kylian Mbappe, maç programının artmasından rahatsız!

Kylian Mbappe bir İngiliz moda dergisinin konuğu oldu. Yıldız futbolcu, dergiye verdiği röportajda, giderek yoğunlaşan maç programından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

ABONE OL
GİRİŞ 18.01.2024 16:24 GÜNCELLEME 18.01.2024 16:29 AVRUPA LİGLERİ
Kylian Mbappe, maç programının artmasından rahatsız!
Kylian Mbappe, maç programının artmasından rahatsız!

PSG'nin yıldız golcüsü Kylian Mbappe bir İngiliz moda dergisinin konuğu oldu. Yıldız futbolcu, dergiye verdiği röportajda, giderek yoğunlaşan maç programından duyduğu rahatsızlığı dile getirdi.

Mbappe, "70 maçlık sezonlarla NBA modeline yaklaşıyoruz." ifadesini kullandı. Yıldız futbolcu, basketbol tarzı maç programının, futbolculara getirdiği yük konusunda uyarılarda bulundu.

Fransız yıldız, "Şahsen ben bu kadar çok maç oynamaya karşı değilim ama her zaman iyi olamayacağız ve seyirciye bekledikleri gösteriyi sunamayacağız. Biletini ödeyen ve sizi sezon boyunca yalnızca bir kez görebilecek olan seyirci, ismine layık bir performans görmek istiyor ve bu anlaşılabilir bir durum." diye konuştu.

Mbappe, "NBA'de oyuncular her maçı oynamıyor ve kulüpler yük yönetimi uyguluyor. Ama ben 'Yorgunum, cumartesi günü oynamayacağım' dersem bu pek iyi sonuçlanmaz." dedi.

24 yaşındaki yıldız, bu konuda, futbolcular, yöneticiler ve seyirciler ile konuşularak mümkün olan en iyi çözümün geliştirilmesi gerektiğini de vurguladı.

LeBron James ilham kaynağı

Mbappe, Los Angeles Lakers'ın yıldızı LeBron James'in kendisi için bir ilham kaynağı olduğunu da bildirdi.

NBA yıldızını tavsiye istenebilecek kişi olarak tanımlayan Mbappe, "Kariyerinde benden çok daha ileride ve spor dışındaki projeler onun bir spor efsanesi olarak yerini sağlamlaştırdı" ifadelerini kullandı.

Osman Kocaer Haber7.com - Spor Editörü
Haber 7 - Osman Kocaer

Editör Hakkında

26 Temmuz 1997'de Ankara'da doğdu. Lisans eğitimini 2020 yılında Selçuk Üniversitesi Radyo Televizyon Sinema bölümünden mezun olarak tamamladı. Gazeteciliğe 2017 yılında Konya'da başladı. 2022'nin Haziran ayından itibaren Haber7.com'da spor editörü olarak çalışmaya devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR